Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Audio Schakelaars

Audio Schakelaars
Marmitek Split TS12 Toslink Digitale Audio Splitter Marmitek Split TS12 Toslink Digitale Audio Splitter
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Marmitek
Marmitek Split Ts12De optische (Toslink) digitale audio splitter splitst één optische digitale ingang naar twee uitgangen zonder vertraging of verlies van kwaliteitIdeaal voor thuis of professionele audio distributieMet verbeterde 192kHz sample rate voor de beste geluidsweergaveOndersteunt de S/PDIF..
54,32€
Excl. BTW:54,32€
Merk: Nedis
Deze Nedis digitale optische 2-weg audiosplitter is ontworpen om je digitale audiosignaal van één ingang naar twee uitgangen over te dragen met behulp van Toslink-kabels. De maximale ondersteunde lengte van de glasvezelkabel is 5,0 m, waarbij de overdracht van audiosignalen nog steeds betrouwbaar en..
19,17€
Excl. BTW:19,17€
Merk: Nedis
Deze Nedis 2-weg Toslink-switch is ontworpen voor de selectie van audiosignaal van 2 digitale optische ingangen naar 1 uitgang, met behulp van (optische) Toslink-kabels. De maximale ondersteunde lengte van de glasvezelkabel is 5,0 m, waarbij de overdracht van audiosignaal nog steeds betrouwbaar en v..
18,57€
Excl. BTW:18,57€
Merk: Nedis
Deze Nedis 4-weg Toslink-switch is ontworpen voor de selectie van audiosignalen van 4 digitale optische ingangen naar 1 uitgang, met behulp van (optische) Toslink-kabels. De maximale ondersteunde lengte van de glasvezelkabel is 5,0 m, waarbij de overdracht van audiosignaal nog steeds betrouwbaar en ..
27,43€
Excl. BTW:27,43€
1 - 4 van 4 (1 pagina's)