Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Inputpennen

Inputpennen
Hama Actieve Stylus Pro Met Ultrafijne 1,5-mm Punt Voor Tablets
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Stylus voor soepele, schermsparende bediening van capacitieve touchscreensSuperdunne 1,5 mm penpunt van hard kunststof zorgt voor bijzonder hoge nauwkeurigheid bij het schrijven, tekenen en schetsenAfgeronde en zeer zachte punt voor makkelijke en hoek-onafhankelijke bedieningIncl. clip voor het makk..
42,40€
Excl. BTW:42,40€
Hama Stylus Slim Voor Tablets En Smartphones Zwart
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Stylus voor soepele, schermsparende bediening van capacitieve touchscreensSoft-Touch-punt voor bijzonder exact bedieningscomfortIncl. clip voor het makkelijk bevestigen aan rugzak, borstzak, broek e.dStyluspunt van zacht siliconUltraslim-designRobuuste stylusbehuizing..
10,06€
Excl. BTW:10,06€
Hama Stylus Soft Touch Voor Tablets En Smartphones Zwart
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Stylus voor soepele, schermsparende bediening van capacitieve touchscreensStyluspunt van zacht siliconVoorkomt vingerafdrukken op het display..
7,33€
Excl. BTW:7,33€
Merk: Nedis
Deze stylus heeft een zachte koperen punt om tablets en smartphones nauwkeurig te bedienen. Hij is compatibel met de meeste capacitieve touchscreens en voorkomt dat er krassen en vegen op schermen komen. De lichtgewicht metalen stylus past in vrijwel elke zak of tas en is voorzien van een handige cl..
4,91€
Excl. BTW:4,91€
Scanpart Styluspen Tablet/smartphone Wi
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Scanpart
Styluspen Tablet/smartphone WiSpeciale styluspen voor het bedienen van touchscreensGeschikt voor telefoon of tabletMet ballpoint aan de andere kant van de penKleur: witLet op: de tip is niet vervangbaarUitvoering: Scanpart..
5,56€
Excl. BTW:5,56€
Scanpart Styluspen Tablet/smartphone Zw
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Scanpart
Styluspen Tablet/smartphone ZwSpeciale styluspen voor het bedienen van touchscreensGeschikt voor telefoon of tabletMet ballpoint aan de andere kant van de penKleur: zwartLet op: de tip is niet vervangbaarUitvoering: Scanpart..
5,50€
Excl. BTW:5,50€
1 - 6 van 6 (1 pagina's)