Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Watertafels/Zandtafels

Watertafels/Zandtafels
Merk: BIG
De mooie grachten van Amsterdam zijn nu ook te vinden in de waterbaan Amsterdamvan Waterplay! Draai de sluizen en waterkeringen open, laat speedboten, jetski's en vrachtschepen hun route vervolgen en takel met de kraan vrachtladingen aan wal.De waterbaan 'Amsterdam' bestaat uit diverse elementen wel..
65,34€
Excl. BTW:65,34€
Merk: BIG
Met de Waterplay Niagara set zullen kinderen veel waterplezier beleven. Deze uitgebreide set is uitgerust met hoogteverschil, stroomversnelling en een innovatieve stroomversneller. De boten en het watervliegtuig maken de set extra leuk. De set is uit te bereiden met de los te verkrijgen setjes. Gesc..
68,61€
Excl. BTW:68,61€
BIG Waterplay Waterbaan Rotterdam met Bootje & Figuur 90x50x9 cm
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: BIG
Big Waterplay Rotterdam met bootje en figuurDe waterbaan bestaat uit 6 onderdelen die heel gemakkelijk op elkaar aan te sluiten zijnUitgerust met een stromingsversnellerVersnellerkan omhoog en omlaaggeplaats worden om een (snellere) waterstroom te creërenBootje met figuurAfmeting:90 x 50 x 9 cmGesch..
24,31€
Excl. BTW:24,31€
Merk: Dolu
Dolu 4in1 tuin-speeltafel TuintafelWatertafelTekentafelZandtafelAfmeting: 80 x 80 cmGeschikt voor kinderen vanaf 2 jaar..
43,04€
Excl. BTW:43,04€
Merk: Eddy Toys
Laat de fantasie van je kinderen de vrije loop met de geweldige Eddy Toys waterbaan. Deze kleurrijke en interactieve waterspeeltafel is de perfecte toevoeging aan het waterspeelgoed verzameling van je kleintje en zorgt voor urenlang vermaak. Met hoogwaardig kunststof en innovatieve ontwerpen biedt d..
20,33€
Excl. BTW:20,33€
Merk: Feber
Evolutionaire zand en water speeltafel met twee bassins. Wordt geleverd met accessoires voor nog meer speelplezier. Deksel maakt het mogelijk om het speeleiland ook als tafel te gebruiken en dient als bescherming voor het zand en water. Heldere kleuren. Afmeting 46 x 71 x 71 cm...
62,73€
Excl. BTW:62,73€
Keter Speeltafel Zand en Water 79x56x50 cm
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Keter
Met deze zand en water speeltafel van Keter kun je heerlijk kliederen in de zomer. De 2 bassins in de speeltafel kun je makkelijk vullen en schoonmaken omdat je ze uit de tafel kunt halen.BekerVergiet2 zandvormpjesAfmeting:79 x 56 x 50 cm..
53,14€
Excl. BTW:53,14€
Little Tikes Foamo 3in1 Zeepbellen-Watertafel 73.7x65 cm
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Little Tikes
DeLittle Tikes Foamo 3in1 zeepbellen-watertafel heeft zowel een bellenblaasmachine als een schuimmachine met motor. De middelste toren vult zich met schuim dat uit de openingen komt. Er zijn ook coole accessoires om met water te spelen en een reuzenrad dat al draaiende schuim schept, plus een grappi..
99,03€
Excl. BTW:99,03€
Little Tikes Fountain Factory Water Tafel
Bestseller
Merk: Little Tikes
Deze leuke watertafel zit vol met leuke speeltjes om mee te spelen. Met de verwisselbare pijpen en verbindingen kunnen peuters hun fijne motoriek verbeteren, vaardigheden delen en hun verbeelding ontwikkelen. De waterpomp stuurt het water omhoog in de watertoren. De watertafel heeft precies de goede..
73,14€
Excl. BTW:73,14€
Little Tikes Watertafel Piratenboot
Bestseller
Merk: Little Tikes
Schip Ahoy Bereid je voor op een spetterend avontuur met deze Little Tikes watertafel.Inclusief twee speelfiguren, een haai die water spuit, een waterkanon (met nieuwe verbeterde pomp), op te halen anker en een constant stromende fontein. Jij zult urenlang waterplezier beleven. Afmetingen: 91 x 74 x..
103,82€
Excl. BTW:103,82€
Merk: Little Tikes
Little Tikes watertafel spiraalKinderen kunnen balletjes in de toren werpen en de weg ervan volgenDraai het reuzenrad om ballen op te scheppenSchiet de balletjes in het water met de ballen-launcherVul de beker met water en giet het in de trechter om het dubbele waterrad te laten draaienDraai aan de ..
63,47€
Excl. BTW:63,47€
Merk: Little Tikes
Little Tikes Watertafel SpiralLittle Tikes watertafel Spiralin Seas. Waterpret voor de allerkleinsten! Deze watertafel heeft allerlei speelelementen: stop de bal in de trechter en zie hoe de bal al draaiend terug in het water valt of schep de ballen uit het water met het draairad! Afmetingen: 66 x 6..
66,25€
Excl. BTW:66,25€
Merk: Paw Patrol
Paw Patrol zandspeelsetZandtafelHarkjeSchepjeGieterZandvormpjesGeschikt voor kinderen vanaf 3 jaar..
19,04€
Excl. BTW:19,04€
Merk: Basic
Met deze speeltafel heb je zowel waterplezier als zandplezier. De tafel heeft 2 compartimenten: één voor zand en één voor water. Zo kun je tegelijk met zand én met water spelen!De tafel heeft een deksel, dat je kunt gebruiken om te voorkomen dat er viezigheid in het zand komt, maar ook als tafelblad..
26,75€
Excl. BTW:26,75€
1 - 14 van 14 (1 pagina's)