Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Wassen-Drogen-Vaatwas

Wassen-Drogen-Vaatwas
Merk: AEG
Aeg Clean & Care 3 In 1 6mndClean & Care 3 in 1: ontvetten, ontkalken en ontsmetten met één productVerwijdert kalk, vet en geurtjesGebruik elke maandPassend voor: alle AEG, Electrolux, Zanussi wasmachines en vaatwassersVerpakkingsinhoud: 6 zakjes van 50g (voor 6 maanden)Uitvoering: Origineel..
11,55€
Excl. BTW:11,55€
Merk: AEG
Aeg Glansspoelmiddel 300mlVoor een droge en schitterende vaatVoorkomt watervlekken op wijnglazen, messen of andere vaatInhoud: 300 mlUitvoering: Origineel..
6,47€
Excl. BTW:6,47€
Merk: AEG
Aeg Regenereerzout Voor Wm/vwRegenereerzout voor de vaatwasser en de wasmachineWasmachine: activeert de waterontharder die harde mineralen en onzuiverheden uit het water van de wascyclus verwijdert. Kleding behoudt intense kleuren zonder te vervagenVaatwasser: het zout voorkomt kalkaanslag en zorgt ..
1,58€
Excl. BTW:1,58€
Merk: AEG
Aeg Super Care Ontkalker Wm/vwHoogwaardige aanslagverwijderaar voor wasmachine en vaatwasserVerwijdert en voorkomt kalkaanslag en vieze geurtjesReinigt de leidingen en trommelsVerlengt de levensduur van uw apparaatPassend voor: alle AEG, Electrolux, Zanussi wasmachines en vaatwassersInhoud: 200 gUit..
9,88€
Excl. BTW:9,88€
Merk: AEG
Aeg Super Clean Vw OntvetterHoogwaardige ontvetter voor de vaatwasserVerwijdert kleine voedselresten die zich ophopen waar u ze niet kunt zien, zodat ze niet de kans krijgen om geurtjes te veroorzakenZorgt er voor dat de vaatwasser vetvrij blijftPassend voor: alle AEG, Electrolux, Zanussi vaatwasser..
6,49€
Excl. BTW:6,49€
Merk: AEG
Aeg Super Clean Wasmachine OntvetterDieptereiniger voor wasmachinesVerwijdert aangekoekt vuil van het deurrubber, de trommel en de leidingenVoorkomt onaangename luchtjes en vlekken op wasgoedBevat krachtige enzymen en ontvetters voor een grondige reinigingGebruik elke 3-4 maandenPassend voor: alle A..
10,41€
Excl. BTW:10,41€
Bosch B/s Tassimo T-disk Oranje Bosch B/s Tassimo T-disk Oranje
Voorradig 2 - 3 werkdagen