Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Portofoons

Portofoons
Merk: Nedis
Houd het batterijniveau van je Nedis® WLTK1010BK walkietalkies op 100% met dit Nedis® oplaadstation. Het laadstation laadt je op via de Micro-USB-poort.Geschikt voor: WLTK1010BKIncl. batterijen: NeeIndicatie batterijniveau: NeeIngang: 1x Micro-USBKleur: ZwartMateriaal: Kunststof..
8,83€
Excl. BTW:8,83€
Merk: Nedis
Blijf in contact met deze compacte en lichte Nedis® walkie-talkie. Zelfs op afgelegen plaatsen waar niet altijd een sterk mobiel netwerk is, heeft deze walkietalkie in het vrije veld een betrouwbaar communicatiebereik van 3 km. Superhandig als je gaat hiken, kamperen of een ander binnen- of buitenav..
25,92€
Excl. BTW:25,92€
Merk: Nedis
Blijf in contact met deze compacte en lichte Nedis® walkie-talkie. Zelfs op afgelegen plaatsen waar niet altijd een sterk mobiel netwerk is, heeft deze walkie-talkie een betrouwbaar communicatiebereik van 5 km. Superhandig als je gaat hiken, kamperen of een ander binnen- of buitenavontuur aangaat.Me..
34,60€
Excl. BTW:34,60€
Merk: Nedis
Blijf in contact met deze lichtgewicht Nedis walkie-talkie-set en 2 met Push to Talk (PTT)-headsets voor eenvoudige communicatie in verschillende situaties, zoals tijdens het (winter)sporten.Zelfs op afgelegen plaatsen waar niet altijd een sterk mobiel netwerk is, heeft deze walkie-talkie in het vri..
45,03€
Excl. BTW:45,03€
Merk: Nedis
Blijf in contact met deze compacte en lichte Nedis® walkie-talkie. Zelfs op afgelegen plaatsen waar niet altijd een sterk mobiel netwerk is, heeft deze walkie-talkie een betrouwbaar communicatiebereik van 8 km. Superhandig als je gaat hiken, kamperen of een ander binnen- of buitenavontuur aangaat.Me..
35,50€
Excl. BTW:35,50€
Merk: Nedis
Ga op avontuur met deze compacte en lichte Nedis walkie-talkie-set met camouflagepatroon. Alles wat u nodig hebt, wordt in de handige koffer meegeleverd, zoals 2 Push to Talk-headsets (PTT), batterijen en 2 oplaadkabels.Zelfs op afgelegen plaatsen waar niet altijd een sterk mobiel netwerk is, heeft ..
62,33€
Excl. BTW:62,33€
1 - 6 van 6 (1 pagina's)