Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Stabilo Pennen

Stabilo Pennen
Stabilo Fijnschrijver Point 88 10 Stuks
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Stabilo
STABILO point 88 zijn de klassieke fijnschrijvers van STABILO. Zijn unieke design in oranje met witte strepen is bekend over de hele wereld en is inmiddels symbool voor betrouwbaarheid. De fijnschrijvers hebben een in metaal gevatte punt voor lange levensduur en zijn zeer geschikt voor gebruik met l..
7,16€
Excl. BTW:7,16€
Merk: Stabilo
STABILO point 88 zijnde klassieke fijnschrijversvan STABILO. Zijn unieke design in oranje met witte strepen is bekend over de hele wereld en is inmiddels symbool voor betrouwbaarheid. De fijnschrijvers hebben eenin metaal gevatte punt voor lange levensduur en zijn zeer geschikt voor gebruik met lini..
13,05€
Excl. BTW:13,05€
Merk: Stabilo
Het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars. Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal. Stabilo Pen 68 is een hoge kwaliteit viltstift met intense kleuren, voor lijnen en grote vlakken. De stift heeft een robuuste, drukbestendige ronde punt met een schrij..
7,11€
Excl. BTW:7,11€
Stabilo Swing Cool Markeerstiften 6 Stuks
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Stabilo
Ontdek de veelzijdige Stabilo Swing Cool markeerstiften! Deze slanke markeerstift is een perfecte metgezel voor school, thuis en onderweg, verkrijgbaar in 6 heldere neonkleuren.DeStabilo Swing Cool past gemakkelijk in elke etui of tas en is dankzij de handige clip ideaal voor onderweg. Of je nu stud..
7,25€
Excl. BTW:7,25€
Stabilo Swing Cool Pastel Markeerstiften 8 Stuks
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Stabilo
Markeer met stijl met de Stabilo Swing Cool pastel markeerstiften! Deze subtiele pastelkleuren zijn een verfrissend alternatief voor neon. Met een slank pocketmodel en handige clip, beschikbaar in 8 prachtige pasteltinten. Blijft tot 4 uur zonder dop zonder uit te drogen, biedt twee schrijfbreedtes ..
9,02€
Excl. BTW:9,02€
1 - 5 van 5 (1 pagina's)