Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Reiniging en Onderhoud

Reiniging en Onderhoud
Hama Antistatische Doek 25 X 23 Cm
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Verwijdert vuil en stof van alle optische vlakken en negatiefstrokenAntistatische werking voorkomt nieuwe stofvorming na reinigingBijzonder hoogwaardige reinigingsdoek van 100% katoen voor pluisvrije reinigingUitstekende reiniging door hoogwaardige vezelstructuurConsumer Advice:Bij het wassen gaat d..
6,90€
Excl. BTW:6,90€
Hama Blaasbalg Dust Ex
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Blaasbalg voor behoedzame reiniging van objectieven en oculairenVerwijdert contactloos stof, kruimels en andere kleine deeltjesOptimale blaaswerking door ventielsysteemMilieuvriendelijke reiniging zonder vloeistof en chemicaliënVrij van talk..
7,62€
Excl. BTW:7,62€
Hama Blaasbalg Dust Ex Brush 55 Hama Blaasbalg Dust Ex Brush 55
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Blaasbalg met kwastje voor behoedzame reiniging van objectieven en oculairsBlaasbalg verwijdert contactloos stof, kruimels en andere kleine deeltjesOptimale blaaswerking door ventielsysteemKwast kan aan de zijkant worden geplaatst wanneer het niet wordt gebruiktMilieuvriendelijke reiniging zonder vl..
9,64€
Excl. BTW:9,64€
Hama Contactreiniger Glasvezel
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor batterijen en apparaten;Voor het verwijderen van vuil en oxidaties op elektrische contacten, lengte glasvezelstift: 25 mm, lengte stift 120 mm;Glasvezelresten niet in aanraking laten komen met ogen en huid!Geschikt voor: Batterijen and DevicesAansluiting 1: Contactreiniger/Reinigings Penceel..
16,35€
Excl. BTW:16,35€
Hama Foto-reinigingsset Optic Dry 4-delig
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor droge reiniging van optische vlakken met grote en kleine vlekkenSet bestaat uit:Dust Ex Brush:Met kwast om hardnekkig vuil en grove deeltjes te verwijderenBlaasbalg verwijdert contactloos stof, kruimels en andere kleine deeltjesOptimale blaaswerking door ventielsysteemKwast kan aan de zijkant w..
20,85€
Excl. BTW:20,85€
Hama Foto-reinigingsset Optic HTMC 4-delig
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor reiniging van optische vlakken met grote en kleine vlekkenVrij van siliconen voorkomt strepenSet bestaat uit:Objectiefpenseel Pneu 40Blaasbalg verwijdert contactloos stof, kruimels en andere kleine deeltjesOptimale blaaswerking door ventielsysteemMet beschermkapMilieuvriendelijkVrij van talkLen..
13,37€
Excl. BTW:13,37€
Hama Foto-reinigingsset Optic HTMC Dust Ex 4-delig
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor reiniging van optische vlakken met grote en kleine vlekkenVrij van siliconen voorkomt strepenSet bestaat uit:Dust Ex Brush:Blaasbalg verwijdert contactloos stof, kruimels en andere kleine deeltjesOptimale blaaswerking door ventielsysteemKwast kan aan de zijkant worden geplaatst wanneer het niet..
15,73€
Excl. BTW:15,73€
Hama Lens-papier 5 X 30 Vel
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Siliconenvrij speciaal reinigingspapier voor het pluisvrij reinigen van optische oppervlakkenVrij van siliconen voorkomt strepenGeoptimaliseerd voor natte reiniging met speciale reinigingsvloeistof..
10,21€
Excl. BTW:10,21€
Merk: Hama
Met lensborstel van speciale fluweel. Voor lenzen oculairs met kleine diameter. Fluwelen 13 mm lens penseel voor droge reiniging. Kleur : zwart.Kleur: ZwartUitvoering: ObjectiefGeschikt voor: Objectief/LC-Display..
11,86€
Excl. BTW:11,86€
Hama LENSPEN CLASSIC I. B
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Bijzonder duurzaam omdat bij droogreinigen geen vloeistof kan uitdrogen en uitlopenDirect gereed voor gebruik omdat de schroefsluiting het automatisch activeren van het totale oppervlak waarborgt, daardoor is het extra activeren van de vezels niet noodzakelijkMateriaal: Kunststof, Speciaal FluweelRe..
10,93€
Excl. BTW:10,93€
Hama Lenspen Micropro I.b
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Bijzonder duurzaam omdat bij droogreinigen geen vloeistof kan uitdrogen en uitlopenDirect gereed voor gebruik omdat de schroefsluiting het automatisch activeren van het totale oppervlak waarborgt, daardoor is het extra activeren van de vezels niet noodzakelijkAfdeling van product: Fotocamera/Camcord..
11,72€
Excl. BTW:11,72€
Hama Microvezel-reinigingsdoek Pocket Zwart Hama Microvezel-reinigingsdoek Pocket Zwart
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Microvezeldoek voor zachte reiniging van alle optische oppervlakkenMet clip voor praktisch transport aan cameratas, draagriem of sleutelbosMet neopreen-beschermtasjeUitstekende reiniging door hoogwaardige vezelstructuurOp de hand wasbaar, daardoor meermaals te gebruikenMateriaal: 100% PolyesterModel..
8,83€
Excl. BTW:8,83€
Merk: Hama
Doeklengte: 15,5cmDoekbreedte: 15,5cmUitvoering: Microvezel-ReinigingsdoekAantal Per Verpakking: 1Kleur: LichtgrijsMateriaal: 80% Polyester, 20% Polyamide..
4,18€
Excl. BTW:4,18€