Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Geluidskaarten

Geluidskaarten
Hama USB-geluidskaart USB-C-stekker - 2x 3,5-mm-jack-aansluiting Stereo
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor aansluiting van een pc, notebook, Macbook, tablet, smartphone met USB-C op een koptelefoon, headset of luidspreker, voor de overdracht van analoge audiogegevens en signalenVoor een perfecte, hoge resolutie hifi-stereo geluidskwaliteitSlanke stekker is bijzonder geschikt voor mobiele en platte a..
12,43€
Excl. BTW:12,43€
Hama USB-geluidskaart USB-stekker - 2x 3,5-mm-jack-aansluiting Stereo
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor aansluiting van een pc, notebook, Macbook, tablet, smartphone met USB-A op een koptelefoon, headset of luidspreker, voor de overdracht van analoge audiogegevens en signalenUitstekende geluidskwaliteit door hoogwaardige digitaal-naar-analoog omzetter (DAC)Geen gevaar voor verwisselen van de aans..
13,52€
Excl. BTW:13,52€
Merk: Nedis
Schakel tussen speakers en headset met een druk op de knop• Schakel tussen speakers en headset zonder de pluggen aan de achterzijde van de computer te verwisselen• Eenvoudiger benaderen van alle geluidskaartaansluitingen• Aansluitingen voor speakerset, hoofdtelefoon en microfoon• Volume controle• Mi..
9,89€
Excl. BTW:9,89€
Merk: Nedis
Compacte en doorzichtige USB 5.1 3D Audio Adapter voor een optimaal surround geluid voor de notebook of desktop. DVD's en games komen nu nog meer tot hun recht !Sluit de USB stick aan op de USB poort en het is meteen gebruiksklaar dankzij de Plug & Play feature. Een geluidskaart is niet meer nodig. ..
5,40€
Excl. BTW:5,40€
1 - 4 van 4 (1 pagina's)