Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Lampen

Lampen
Ansmann LED Werklamp Oplaadbaar Zwart
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Ansmann
Ansmann LED werklamp3 verschillende lichtfuncties (warmwit, koudwit, en gefocust)Met een bereik van 36 meterWerkduur van 5 uurDimbaarMet magneet voor handige bevestigingKleur: zwart..
16,35€
Excl. BTW:16,35€
Merk: König
Ideaal voor in huis of voor zakelijke doeleindenLED-bouwlamp van 20 watt voor binnen en buiten, met een zeer efficiënte lichtintensiteit van 1400 lumen. De COB (chip on board) LED-lamp met hoge spanning verbruikt 70% minder energie dan conventionele bouwlampen. Daarnaast heeft de LED-chip een extree..
12,55€
Excl. BTW:12,55€
Merk: Smartwares
Ga 's avonds gewoon door met klussen dankzij de robuuste Smartwares CLBR2-A10 G LED Bouwlamp. De bouwlamp maakt gebruik van een accu waardoor je de lamp eenvoudig overal kunt gebruiken.Eenvoudig te gebruikenDe professionele bouwlamp is voorzien van een accu waarmee je volledig opgeladen tot wel 3 uu..
14,67€
Excl. BTW:14,67€
Merk: Smartwares
Met de Smartwares Smartwares FCL-76002 LED werklamp ben je overal voorzien van goed zicht. De lamp is voorzien van 5 meter kabel met stekker en kan dus eenvoudig op plaatsen zoals de kelder, zolder of garage gebruikt worden.Eenvoudig op te hangenDe amp kan eenvoudig opgehangen worden op een centrale..
3,51€
Excl. BTW:3,51€
1 - 4 van 4 (1 pagina's)