Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Draadloze Schakelsystemen

Draadloze Schakelsystemen
Brennenstuhl 3V Draadloze Schakelset IP20
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Brennenstuhl
Brennenstuhl 3V Draadloze Schakelset IP20Radiografisch bediende schakelaarsetToepassing: Voor het comfortabel in- en uitschakelen van elektrische apparaten en lampen tot 1.000 Watt3 stopcontactadapter met draadloze ontvanger voor binnenshuisOok handmatig te bedienen door aan/uit indicator op de ontv..
29,56€
Excl. BTW:29,56€
Brennenstuhl BN-1507030 Draadloze Schakelset Buiten 2 X F (cee 7/3) Zwart
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Brennenstuhl
Voor comfortabel aan- en uitschakelen van elektrische apparaten en lampen tot 1000 W2 ontvanger waterstraal beschermd voor buitengebruik (IP 44) voor bijv. Tuin- en decoratielichtDe comfortabele manier om elektrische apparatuur aan / uit te zetten met een afstandsbedieningsknop.Steek de ontvangeraan..
21,10€
Excl. BTW:21,10€
Hama Op Afstand Te Bedienen Stopcontact „Outdoor“
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Eenvoudig en comfortabel in- en uitschakelen van elektrische apparaten die zich buiten bevindenLeerfunctie van het draadloze stopcontact: wijst de toetsen van de afstandsbediening aan het draadloze stopcontact toeIdeaal voor apparatuur, die op slecht bereikbare plaatsen is opgesteld, bijv. de vijver..
11,92€
Excl. BTW:11,92€
Merk: Hama
Met het wifi-stopcontact bedient u eenvoudig elektrische verbruikers zoals schemerlampen via app of spraakbesturing, bijvoorbeeld op bepaalde tijden in- en uitschakelenOnze wifi-stopcontact werkt zonder een gateway (hub): u hebt geen extra apparaat nodig en bespaart extra kosten doordat het stopcont..
44,91€
Excl. BTW:44,91€
Hama Wifi-stopcontact Mini Meting Van Verbruik Zonder Hub Bed. Spraak/app
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Met het wifi-stopcontact bedient u eenvoudig elektrische verbruikers van schemerlampen tot en met de thuisbioscoop via app of spraakbesturing, bijvoorbeeld op bepaalde tijden in- en uitschakelen en tevens het stroomverbruik metenOnze wifi-stopcontact werkt zonder een gateway (hub): u hebt geen extra..
16,52€
Excl. BTW:16,52€
Hama Wifi-stopcontact Mini Zonder Hub V. Spraak- En App-best. 3.680W 16A
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Met het wifi-stopcontact bedient u eenvoudig elektrische verbruikers zoals schemerlampen via app of spraakbesturing, bijvoorbeeld op bepaalde tijden in- en uitschakelenOnze wifi-stopcontact werkt zonder een gateway (hub): u hebt geen extra apparaat nodig en bespaart extra kosten doordat het stopcont..
14,32€
Excl. BTW:14,32€
Hama Wifi-touch-wandschakelaar Inbouw Wit
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Dubbele wandschakelaar voor handig in-/uitschakelen van de plafondverlichting via wifiWandschakelaar voor aansluiting op eigen wifi-netwerk via gratis app Hama Smart SolutionWerkt zonder gateway/bridgeAanwezige wandschakelaars kunnen eenvoudig hierdoor worden vervangenGlazen oppervlak met twee soft-..
27,15€
Excl. BTW:27,15€
Merk: Hama
Maakt van uw bestaande plafondlamp een wifi-lamp of van een stopcontact een radiogestuurd stopcontact, waardoor bediening via app of spraaksturing mogelijk isLampen: module wordt op de voeding van uw lamp aangesloten, bijvoorbeeld in de bedrading achter de bestaande lichtschakelaar, in een aansluitd..
20,55€
Excl. BTW:20,55€
KlikAanKlikUit ACC-3500 NL Compacte Draadloze Schakelaar Wit
Voorradig 2 - 3 werkdagen
KlikAanKlikUit ACC-3500 NL compacte draadloze schakelaarDeze compacte draadloze schakelaaris ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken. Steek deze stopcontactschakelaarin je bestaande stopcontact, steek je verlichting of andere apparaten erin en je kunt je verlichting aan- en uitschakelen vanui..
23,42€
Excl. BTW:23,42€
KlikAanKlikUit ACM-2000 Inbouwschakelaar Wit
Voorradig 2 - 3 werkdagen
KlikAanKlikUit ACM-2000 inbouwschakelaarMaak je bestaande hanglamp, wandlamp of plafondlamp op afstand bedienbaar. Deze compacte inbouwschakelaar werk je eenvoudig weg achter bijvoorbeeld de plafondkap van je lamp en maakt het mogelijk je lamp te bedienen met een afstandsbediening, draadloze wandsch..
23,42€
Excl. BTW:23,42€
KlikAanKlikUit ACM2300HC Inbouw Schakelaar Wit
Voorradig 2 - 3 werkdagen
KlikAanKlikUit ACM2300HC inbouw schakelaarWil je het beste van twee werelden, je verlichting zowel draadloos kunnen schakelen als gewoon via de bestaande wandschakelaar? Voeg dan nu draadloos schakelen gemakkelijk toe aan een bestaande wandschakeling met de ACM-2300H inbouw schakelaar.Hotelschakelin..
25,28€
Excl. BTW:25,28€
KlikAanKlikUit ACM35003 Drievoudige Inbouwschakelaar
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Normaal gesproken heeft u voor iedere lamp of apparaat die u draadloos wilt schakelen een aparte ontvanger nodig. Op deze drievoudige inbouwontvanger kunt u maar liefst drie lampen of apparaten aansluiten, die u vervolgens individueel kunt schakelen met elke KlikAanKlikUit zender naar keuze.Voor de ..
40,90€
Excl. BTW:40,90€
KlikAanKlikUit AGST8802 dubbele draadloze wandschakelaar voor buiten om twee of meerlampen/apparaten draadloos te bedienenKan gemakkelijk overal buitenshuis met meegeleverde schroeven worden bevestigdRobuust, waterdicht ontwerp (IP44)Lange batterijlevensduur (batterij meegeleverd)Verzendbereik tot 3..
11,73€
Excl. BTW:11,73€
KlikAanKlikUit AWS-3500S Ingebouwde Mini-Hoofdschakelaar
Voorradig 2 - 3 werkdagen
KlikAanKlikUit AWS-3500S ingebouwde mini-hoofdschakelaarDeze ingebouwde mini-hoofdschakelaar van is ontworpen om je leven gemakkelijker te maken. Installeer de schakelaar achter een bestaand stopcontact, sluit je lamp of een ander apparaat aan op het stopcontact en je kunt al je lampen en apparaten ..
34,08€
Excl. BTW:34,08€
KlikAanKlikUit Kaku 3v Schakelset Apc3-2300r
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Kaku 3v Schakelset Apc3-2300rDraadloze schakelaarset met afstandsbediening en drie compacte stopcontact schakelaars om lampen/apparaten draadloos in- en uit te schakelenGeschikt voor: alle lampen en apparaten tot 2300 WattKan in elk stopcontact binennshuis gebruikt wordenHet compacte ontwerp zorgt e..
31,70€
Excl. BTW:31,70€
Nedis WIFIPO120FWT Wi-fi Smart Stekker Voor Buiten Spatwaterbestendig Ip44 Verbruiksmonitor Schuko Type F 16 A
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Nedis
Bedien ieder apparaat voor buiten van op afstand door ze eenvoudigweg op deze Nedis® draadloze smart-stopcontact aan te sluiten en je smartphone of tablet te verbinden met je Wi-Fi-router. Eenvoudig in te stellenJe hoeft echt geen technisch wonder of elektricien te zijn om aangesloten apparatuur op ..
19,83€
Excl. BTW:19,83€
Merk: Skytronic
Op afstand te bedienen schakelaar voor gebruik in het SkyTronic draadloos schakelsysteemWerkt met alle producten van het SkyTronic draadloos schakelsysteemTot max. 16 groepen uit te breidenMeerdere schakelaars/dimmers/afstandsbedieningen door elkaar te gebruikenRF signaal van de afstandsbedieningen ..
0,15€
Excl. BTW:0,15€
1 - 17 van 17 (1 pagina's)