Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Badminton

Badminton
Alert Badmintonset
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Alert
Alert badmintonsetNet4 rackets2 shuttels..
16,13€
Excl. BTW:16,13€
Merk: Alert
Alert gekleurde shuttles. 6 stuks...
1,90€
Excl. BTW:1,90€
Alert Mini Badmintonset
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Alert
Kies een leuke plek met of zonder net en ga lekker badmintonnen met de mini badmintonset van Alert. Sla de shuttle naar elkaar over en probeer zoveel mogelijk punten te scoren! De set is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.Inhoud:2 rackets2 shuttlesHoes..
4,02€
Excl. BTW:4,02€
Merk: Alert
Alert Sport badmintonset met 2 rackets van 66 cm lang en een shuttle. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurige uitvoering...
4,33€
Excl. BTW:4,33€
Alert Witte Shuttles 6 Stuks
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Alert
Ook zo’n zin in een potje badminton? Met dit setje met 6 witte shuttles van Alert heb jij altijd genoeg shuttles bij de hand! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar...
1,90€
Excl. BTW:1,90€
Jumbo Badminton Set 4-delig
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Basic
Deze Jumbo badminton set is superleuk om mee te spelen! De rackets zijn extra groot, wat het spel anders maakt. Schiet de extra grote shuttle naar elkaar of speel met de kleine shuttle. Het kan allemaal! Wie aan het eind de meeste punten heeft, is de winnaar!2grote badmintonracketsGrote badmintonshu..
10,98€
Excl. BTW:10,98€
Merk: SportX
SportX nylon badmintonshuttlesIn witte kleurstellingDrie stuks verpakt in koker..
0,30€
Excl. BTW:0,30€
SportX Badmintonset SportX Badmintonset
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: SportX
SportX badmintonsetVanaf nu kun je overal een potje badminton spelen! Leg de koffer neer op een vlakke ondergrond, schuif de telescopische buizen uit, plaats ze aan de zijkant van de koffer en span het net: de set is klaar voor gebruik! Omdat je de koffer als basis gebruikt, is dit erg stabiel. In d..
34,11€
Excl. BTW:34,11€
Merk: SportX
SportX badmintonset3 shuttles in een koker4 rackets, net (609 x 45 cm)4 haringen2 palen, bestaande uit 3 delen (totaal 155 cm hoog)De rackets zijn voorzien van snaren van acryl en een extra sterk frame van gehard staalMet tas..
15,68€
Excl. BTW:15,68€
Merk: SportX
SportX badmintonset2 rackets2 shuttlesKwaliteit: 3 sterrenVoorzien van snaren van acryl en een extra sterk frame van gehard staalHandige tasIn twee kleurstellingen: wit met blauw en wit met roodU kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurige kleur..
5,11€
Excl. BTW:5,11€
SportX Badmintonset 5-delig Assorti SportX Badmintonset 5-delig Assorti
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: SportX
SportX badmintonset2 rackets2witte shuttlesKwaliteit: 4 sterrenVoorzien van snaren van acryl en een extra sterk frame van aluminium, voor meer snelheidHandige tasIn twee kleurstellingen: zwart met blauw en zwart met roodU kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurige kleur..
6,48€
Excl. BTW:6,48€
Merk: SportX
SportX badmintonsetVoorzien van snaren van acryl en een sterk frame van staal2racketsHandige tas2witte shuttlesIn twee kleurstellingen: zwart met groen en zwart met geelU kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurige uitvoering..
4,70€
Excl. BTW:4,70€