Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

XLR Kabels

XLR Kabels
Avinity Audiokabel XLR-stekker - XLR-koppeling Stof Verguld 0,5 M
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Avinity
Ideaal voor professionele geluidstechniek en de beste microfoon- en luidsprekersignalenSpecial ProtectionSymmetrische opbouwProfessional AudioAansluiting: XLR-Koppeling/XLR-StekkerTissue: JaVerguld: JaLengte: 0,5 mOpbouw Afscherming: Volledig afgeschermdKleur: Antraciet..
32,41€
Excl. BTW:32,41€
Avinity Audiokabel XLR-stekker - XLR-koppeling Stof Verguld 1,5 M
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Avinity
Ideaal voor professionele geluidstechniek en de beste signalen bij microfoon en actieve luidsprekersSpecial ProtectionSymmetrische opbouwProfessional AudioAansluiting: XLR-Koppeling, XLR-StekkerTissue: JaVerguld: JaLengte: 1,5 mOpbouw Afscherming: Volledig afgeschermdKleur: Antraciet..
36,95€
Excl. BTW:36,95€
Merk: Nedis
Sluit muziekinstrumenten, microfoons, versterkers en DJ-gear op elkaar aan met deze Nedis® XLR-naar-3.5mm-audiokabel. De audiokabel is specifiek ontworpen voor toepassing in de muziekindustrie, waardoor hij keer op keer uitstekende productprestaties levert.Conductormateriaal: KoperConnectie A: XLR 3..
6,59€
Excl. BTW:6,59€
1 - 3 van 3 (1 pagina's)