Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Fiets Accessoires

Fiets Accessoires
Merk: Dresco
Fietspomp Basic NwMetalen fietspomp met houten handvat en voetstuk, speciaal voor het oppompen van fietsbandenDe pomp is voorzien van een dubbel ventiel voor het oppompen van zowel smalle als brede ventielen..
17,95€
Excl. BTW:17,95€
DRESCO Fietspomp Metaal En Meter Pro DRESCO Fietspomp Metaal En Meter Pro
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Dresco
Fietspomp Metaal En Meter ProRegelmatig je banden oppompen is het behoud van fietsbandenDeze fietspomp met manometer is ideaal voor thuisMet de manometer zijn de banden altijd op de juiste spanning op te pompenDe vloerpomp heeft een zeer stevige voet met anti-slip delen voor extra goede gripHet univ..
26,41€
Excl. BTW:26,41€
DRESCO Fietspomp Mini Telescoop DRESCO Fietspomp Mini Telescoop
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Dresco
Fietspomp Mini TelescoopRegelmatig je banden oppompen is het behoud van fietsbandenMaar ook onderweg na een lekke band op kunnen pompen is essentieel voor fietsplezierDeze telescopische fietspomp is zeer compact en daardoor ideaal voor bevestiging aan de fietsGeschikt voor verschillende diktes venti..
8,22€
Excl. BTW:8,22€
Merk: Dresco
Verlichtingsset Mini En BattDankzij deze lampjes,in het donker, altijd goed zichtbaar op de fietsKies voor continu licht of voor de knipperende standGemakkelijk aan de fiets te bevestigen dankzij de bevestigingsringenGeleverd met 2x AAA batterijen..
6,43€
Excl. BTW:6,43€
Merk: Dunlop
Dunlop fietspompDubbel ventiel (2 openingen)Geschikt voor 3 soorten ventielen: prestaventiel/Frans ventiel, dunlopventiel/Hollands ventiel en schraderventiel/autoventiel2 adaptoren in opbergbakje: naaldventiel en ventieladaptor voor bijvoorbeeld opblaasbaar waterspeelgoedPompkop met knelkopMateriaal..
8,06€
Excl. BTW:8,06€
Merk: Basic
Fietsslot van 120 cmWordt met extra sleutel geleverdVerkrijgbaar inroze, blauw, rood en groenU kunt niet kiezen maar ontvangt een willekeurige kleur..
2,18€
Excl. BTW:2,18€
Hama Fiets-achterlicht Profi Met 3 Leds
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Hoogwaardige ledlamp voor de fiets, om beter gezien te worden in het verkeerSpatwaterdichte box overeenkomstig IPX4 ter bescherming tegen vocht en vuilVoldoet aan de strenge eisen van de Duitse StVZO voor toelating voor het wegverkeerSpeciaal design van het achterlicht voorkomt dat passanten of verk..
13,34€
Excl. BTW:13,34€
Hama Fiets-cijferspiraalslot 120 Cm Zwart
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Cijferspiraalslot voor afsluiten van fiets, brommer of voor universeel gebruikStaalkabel met kunststof-mantel ter voorkoming van lakschadeMet 4-cijferslot, vrij kiesbare cijfercombinatieMet praktische transporthouder voor eenvoudige montage aan de zadelbuisSpiraalkabel kan ook worden gebruikt om mee..
9,12€
Excl. BTW:9,12€
Hama Fiets-kabelslot 65 Cm Zwart
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Kabelslot voor afsluiten van fiets of voor universeel gebruikStaalkabel met kunststof-mantel ter voorkoming van lakschadeMet sluitcilinder en twee sleutelsMet praktische transporthouder voor eenvoudige montage aan de zadelbuisType: SleutelslotDiameter: 1 cmLengte: 65 cmKleur: Zwart..
5,02€
Excl. BTW:5,02€
Hama Fiets-koplamp Profi Met 1 Led
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Hoogwaardige ledlamp voor de fiets, voor beter zien en gezien worden in het verkeerSpatwaterdichte box overeenkomstig IPX4 ter bescherming tegen vocht en vuilVoldoet aan de strenge eisen van de Duitse StVZO voor toelating voor het wegverkeerSpeciaal design van de koplamp voorkomt dat passanten of ve..
23,13€
Excl. BTW:23,13€
Hama Fiets-spiraalkabelslot 120 Cm Zwart
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Spiraalkabelslot voor afsluiten van fiets, brommer of voor universeel gebruikStaalkabel met kunststof-mantel ter voorkoming van lakschadeMet sluitcilinder en twee sleutelsMet praktische transporthouder voor eenvoudige montage aan de zadelbuisSpiraalkabel kan ook worden gebruikt om meerdere fietsen a..
6,98€
Excl. BTW:6,98€