Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Kaartlezers

Kaartlezers
Merk: Hama
Hama Chipkaartlezer SingleUSB-2.0-chipkaart-leesapparaat voor het lezen van smartcards of ID-kaartenLED geeft de toestand van het toestel aanIncl. adapter USB-A/USB-CEenvoudige verbinding via USB-kabelCompact en handzaam, ook praktisch voor mobiel gebruikTe gebruiken voor bijvoorbeeld online bankier..
13,08€
Excl. BTW:13,08€
Merk: Hama
Ondersteunt miniSD / miniSDHC: Ja, met AdapterDataoverdrachtsnelheid: tot 480 Mbit/sOndersteunt MS Duo / MS PRO Duo / MS PRO Duo HG: JaOndersteunt RS-MMC / RS-MMC 4.1 (MMC Mobile): Ja, met AdapterBreedte: 97mmOndersteunt xD: JaOndersteunt microSD / microSDHC: Ja, met AdapterOndersteunt SD / SDHC: Ja..
10,93€
Excl. BTW:10,93€
Merk: Hama
Ideaal wanneer de slots schaars zijn: voor aansluiting van een pc, notebook, MacBook, tablet met externe harde schijf, USB-stick, muis, toetsenbord of printer, en voor lezen en schrijven naar SD- en microSD-geheugenkaartenSuper-speed gegevensoverdrachtsnelheid tot 5 GbpsSD- en microSD-kaartlezer ond..
25,44€
Excl. BTW:25,44€
Merk: Hama
Maakt de gegevensuitwisseling direct van geheugenkaart naar geheugenkaart mogelijkLED-indicatie geeft de verbindingsstatus aanKaartlezer om alle gebruikelijke geheugenkaarten te lezen en te beschrijvenMogelijkheid tot hot swapping waardoor data tussen geheugenkaarten meteen kan worden uitgewisseldLE..
7,70€
Excl. BTW:7,70€
Merk: Hama
Maakt een snelle gegevensoverdracht tussen kaart en pc in samenwerking met een UHS-I -geschikte SD-/microSD-kaart mogelijkMaakt de gegevensuitwisseling direct van geheugenkaart naar geheugenkaart mogelijkHoogwaardige en robuuste metalen behuizingLED-indicatie geeft de verbindingsstatus aanAansluitin..
11,94€
Excl. BTW:11,94€
Merk: Hama
Kaartlezer voor het lezen en beschrijven van SD-/microSD-/CF-geheugenkaartenMaakt een snelle gegevensoverdracht tussen kaart en pc in samenwerking met een UDMA-geschikte CF-kaart mogelijkLED-indicatie geeft de verbindingsstatus aanUSB-kabel voor de verbinding met pc/laptopOndersteunt USB 2.0 (480 Mb..
7,38€
Excl. BTW:7,38€
Merk: Hama
OTG-kaartlezer voor rechtstreekse gegevensuitwisseling tussen geheugenkaarten en smartphones, tablets alsook pc's en laptopsCompacte OTG-kaartlezer voor alle gangbare SD-kaartformaten zoals SD/SDHC/SDXC en microSD/microSDHC/microSDXCUniverseel toepasbaar dankzij de combinatie van USB Type-A-connecto..
4,73€
Excl. BTW:4,73€
Merk: Hama
USB-3.0-multi-kaartlezer voor het lezen en beschrijven van alle gangbare geheugenkaarten van alle soorten en capaciteitenMaakt een snelle gegevensoverdracht tussen kaart en pc in samenwerking met een UDMA-geschikte CF-kaart mogelijkMaakt een snelle gegevensoverdracht tussen kaart en pc in samenwerki..
12,23€
Excl. BTW:12,23€
Merk: Hama
USB-3.0-multi-kaartlezer voor het lezen en beschrijven van alle gangbare geheugenkaarten van alle soorten en capaciteitenMaakt een snelle gegevensoverdracht tussen kaart en pc in samenwerking met een UHS-I -geschikte SD-/microSD-kaart mogelijkMaakt een snelle gegevensoverdracht tussen kaart en pc in..
14,30€
Excl. BTW:14,30€
Merk: Hama
USB-3.0-kaartlezer voor uitlezen en beschrijven van UHS-II-SD-geheugenkaartenExtreem snelle gegevensoverdracht (max. 312 MB/s) tussen kaart en pc in samenwerking met een geschikte UHS-II-SD-kaartHoogwaardige en robuuste metalen behuizingLED-indicatie geeft de verbindingsstatus aanAchterwaarts compat..
17,54€
Excl. BTW:17,54€
Merk: Hama
Voor aansluiting van een pc, notebook, MacBook op alle gangbare geheugenkaarten, voor directe gegevensuitwisseling in beide richtingenHigh-speed gegevensoverdrachtsnelheid tot 480 MbpsLED geeft de toestand van het toestel aanAfneembare USB-kabel voor verbinding met pc/notebookVerbeterde knikbescherm..
14,49€
Excl. BTW:14,49€
Merk: Hama
Voor aansluiting van een pc, notebook, MacBook op alle gangbare geheugenkaarten, voor directe gegevensuitwisseling in beide richtingenSuper-speed gegevensoverdrachtsnelheid tot 5 GbpsAfneembare USB-kabel voor verbinding met pc/notebookVerbeterde knikbescherming door flexibele materialen voorkomt kab..
20,91€
Excl. BTW:20,91€
Merk: Hama
Voor aansluiting van een pc, notebook, MacBook, tablet, smartphone op SD-/microSD-geheugenkaarten, voor directe gegevensuitwisseling in beide richtingenHigh-speed gegevensoverdrachtsnelheid tot 480 MbpsHoogwaardige materialen en afwerking zorgen voor een excellente overdrachtskwaliteitSD- en microSD..
6,39€
Excl. BTW:6,39€
Merk: Hama
Voor aansluiting van een pc, notebook, MacBook, tablet, smartphone op SD-/microSD-geheugenkaarten, voor directe gegevensuitwisseling in beide richtingenSuper-speed gegevensoverdrachtsnelheid tot 5 GbpsSD- en microSD-kaartlezer ondersteunde geheugenkaarten tot 2 TBHoogwaardige materialen en afwerking..
9,48€
Excl. BTW:9,48€
Merk: Hama
Voor aansluiting van een pc, notebook, MacBook, tablet, smartphone op SD-/microSD-geheugenkaarten, voor directe gegevensuitwisseling in beide richtingenSuper-speed gegevensoverdrachtsnelheid tot 5 GbpsSD- en microSD-kaartlezer ondersteunde geheugenkaarten tot 2 TBComfortabel en snel verbinden dankzi..
10,89€
Excl. BTW:10,89€
Merk: Integral
KenmerkenCompatibele geheugenkaarten: miniSDHC, microSDHC, MMCplus, RSMMC, MMCmobile, Magicstor Drive, M2Soort aansluiting: USB 2.0Compatibele besturingssystemen: Windows ME/2000/XP/Vista, Mac OS 9.0 +Stroomvoorziening via USB: JaKleur: Wit..
12,34€
Excl. BTW:12,34€
Merk: Integral
The Integral Dual Slot SDXC Card Reader provides a fast and safe way of transferring data between the latest SDXC memory card format and your PC or Mac. Backwards compatible with the popular SD and SDHC formats, as well as the mobile memory formats; microSD and microSDHC. No need for trailing cables..
7,70€
Excl. BTW:7,70€
Merk: Integral
Reader Sd/microsd Usb-a/usb-cUSB adapter voor de overdracht van data van- en naar microSD of SD memory cardsDe connector is voorzien van USB (Type A) en USB C aansluiting zodat deze in combinatie met bijna ieder apparaat gebruikt kan worden..
11,78€
Excl. BTW:11,78€
Merk: Nedis
Draagbare, compacte kaartlezer geschikt om te lezen en te schrijven naar SD, SDHC en MMC geheugenkaarten. Ideaal voor gebruik met notebook of netbook.Breedte: 29 mmCompatibiliteit met geheugenkaart: MMC, SD, SDHCDiepte: 75 mmHoogte: 12 mmIngangsstroom: 0.5 AIngangsvoltage: 5 V DCInterface: USB 2.0Kl..
4,33€
Excl. BTW:4,33€
Merk: Nedis
Cardreader die verbonden kan worden met een PC of notebook om data te lezen en te schrijven van en naar de meeste geheugenkaarten. Door de compacte afmeting is de cardreader makkelijk mee te nemen.Geschikt voor geheugenkaart: Alles-in-EenInterfaces: USB 2.0Invoer: USB 2.0Kaarttype: microSDHC, miniSD..
8,99€
Excl. BTW:8,99€
Merk: Nedis
De lezer is compatibel met een groot aantal smartcards en kan worden gebruikt voor een snelle online-identificatie door er simpelweg een kaart in te steken. Persoonlijke informatie verschijnt automatisch op het scherm zonder dat deze handmatig ingevoerd hoeft te worden. Hij kan ook worden gebruikt v..
18,56€
Excl. BTW:18,56€
Merk: Nedis
Identificeer of authenticeer jezelf online en onderteken rechtsgeldige documenten met een elektronische handtekening door heel eenvoudig je smartcard in deze reader te steken. De reader is geschikt voor een groot aantal smartcards, waardoor het invullen van online-formulieren veel eenvoudiger wordt...
19,30€
Excl. BTW:19,30€
Merk: Nedis
Met de USB 3.0 Multi-card Memory Card Reader van Nedis® kunt u een back-up maken van al uw waardevolle foto’s, muziek, video's en andere gegevens van al uw apparaten.De USB 3.0-interface, compatibel met zeven typen geheugenkaarten (SDHC, SDXC, MicroSDHC, MicroSDXC, SD, MicroSD en MMC), biedt u een s..
9,71€
Excl. BTW:9,71€
Merk: Nedis
Met de USB 3.0 Multi-card Memory Card Reader van Nedis® kunt u een back-up maken van al uw waardevolle foto’s, muziek, video's en andere gegevens van al uw apparaten.De USB 3.0-interface, compatibel met zeven typen geheugenkaarten (SDHC, SDXC, MicroSDHC, MicroSDXC, SD, MicroSD en MMC), biedt u een s..
9,71€
Excl. BTW:9,71€
Merk: Nedis
Cardreader die verbonden kan worden met een PC of notebook om data te lezen en te schrijven van en naar de meeste geheugenkaarten. Door de compacte afmeting is de cardreader makkelijk mee te nemen.Geschikt voor geheugenkaart: Alles-in-EenInterfaces: USB 3.0Invoer: USB 3.0Kaarttype: CF, microSDHC, mi..
18,44€
Excl. BTW:18,44€
1 - 25 van 27 (2 pagina's)