Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Videolampen

Videolampen
Hama Led-ringlamp SpotLight Smart 80 II Set Voor Smartphone
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Perfect belicht: of het nu gaat om beauty, mode, koken of doe-het-zelf – de led-ringlamp zorgt voor perfecte lichtomstandigheden voor alle influencers op YouTube, Twitch, Instagram, TikTok etcFonkelend charming-eye-effect: led-ringlamp tovert door middel van reflecties een gloed in de ogenVan warm w..
40,74€
Excl. BTW:40,74€
Merk: Nedis
Met deze Nedis-ringverlichting op een statief heb je altijd de beste verlichting voor je selfies, vlogs, tutorials, TikTok-, Instagram- of YouTube-video's. De 10"-ringverlichting met 120 LED's zorgt voor het beste gelijkmatig verdeelde lichteffect, zodat je er altijd op je best uitziet. Plaats gewoo..
22,33€
Excl. BTW:22,33€
Merk: Nedis
Met deze Nedis-ringverlichting heb je altijd de beste verlichting voor je selfies, vlogs, tutorials, TikTok-, Instagram- of YouTube-video's. De 10"-ringverlichting met 120 LED's zorgt voor het beste gelijkmatig verdeelde lichteffect, zodat je er altijd op je best uitziet. Plaats gewoon het juiste li..
32,37€
Excl. BTW:32,37€
Reflecta RAVL 100 LED Videolamp
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Reflecta
Moderne Accu Video Light Reflecta RAVL 100e met LED lichtbron voor een betere opnamekwaliteit bij slechte lichtomstandigheden door de sterke 1 W LED-lichtbron en de brede verlichting van 42 ° de RAVL 100 is een must voor elke fotograaf. De handige RAVL past door de kantelbare Universele voet incl. s..
4,88€
Excl. BTW:4,88€
1 - 4 van 4 (1 pagina's)