Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Blikopeners

Blikopeners
Blikjesopener Canpop 2 Stuks Wit
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Basic
Open eenvoudig een blikje met deze handige witteblikjesopener Canpop, inhoud: 2 stuks..
6,04€
Excl. BTW:6,04€
Merk: Brabantia
Demultifunctionele Brabantia Profile allesopener, opent zowel deksels (van 10 - 100 mm diameter)als kroonkurken. De allesopener is eenvoudig te bedienen, ook voor kleine handen. Hij is makkelijk schoon te maken, vaatwasmachinebestendig en gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. 5 jaar garan..
15,30€
Excl. BTW:15,30€
Brabantia Profile Blikopener
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Brabantia
Ook zo moe van geopende blikken met scherpe randen? Met de Brabantia Profile blikopener maak je moeiteloos alle standaard blikken open zonder gekartelde randen achter te laten. De blikopener is vaatwasmachinebestendig en gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen...
16,04€
Excl. BTW:16,04€
CanKey Blikopener Wit
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Basic
CanKey witte blikopener,plaats de top van de CanKey onder de ring en trek aan het handvat...
5,78€
Excl. BTW:5,78€
Merk: Fackelmann
Blikopener en flesopener van Fackelmann Basic. Afmeting: 15 cm. Antislip en ergonomisch handvat. In de kleuren zilver en zwart...
3,40€
Excl. BTW:3,40€
Merk: Leifheit
Leifheit 3125 BlikopenerChic, strak en elegant dat zijn de kenmerken van de keukenhulpjes uit de serie ProLine van Leifheit. Met hun fraaie design van hoogwaardig roestvrij staal en zwart kunststof zijn ze een stijlvolle aanwinst voor iedere keuken en tegelijk bijzonder gebruiksvriendelijk. Dankzij ..
11,86€
Excl. BTW:11,86€
Merk: Leifheit
Leifheit 3131 DekselopenerChic, strak en elegant, dat zijn de kenmerken van de keukenhulpjes uit de serie ProLine van Leifheit. Met hun fraaie design van hoogwaardig roestvrij staal en zwart kunststof zijn ze een stijlvolle aanwinst voor iedere keuken en ook perfect geschikt voor gebruik aan tafel. ..
11,24€
Excl. BTW:11,24€
Merk: Leifheit
Leifheit 3132 Comfortline Blikopener LiftyDe Leifheit keukenhulpjes met comfort-handgreep. De ergonomische 2-zone-grepen van deze blikopener zijn gemaakt van twee soorten kunststof die elkaar uitstekend aanvullen. De witte kunststof zorgt voor stabiliteit, hygiëne en een fris uiterlijk. De zachte ro..
10,54€
Excl. BTW:10,54€
Merk: Leifheit
Leifheit 3133 Comfortline Blikopener SafetyEindelijk een blikopener die blikken veilig openmaakt, zonder scherpe randen. De Leifheit Safety werkt met de speciale Leifheit veiligheidstechniek. Maakt alle blikken open zonder scherpe randen. Dat is wel zo veilig! Het gaat zo: blikopener Safety op het b..
7,16€
Excl. BTW:7,16€
Merk: Leifheit
Leifheit 3135 Comfortline DekselopenerDe Leifheit keukenhulpjes met comfort-handgreep. De twee-zone-handgrepen van deze dekselopener zijn gemaakt van twee soorten kunststof die elkaar uitstekend aanvullen. De witte kunststof zorgt voor stabiliteit, hygiëne en een fris uiterlijk. De zachte rode kunst..
9,89€
Excl. BTW:9,89€
Merk: Leifheit
Leifheit 3141 Comfortline Blikopener ExactZonder krachtsinspanning open je met blikopener Exact ComfortLine van Leifheit alle gangbare blikken. Zijn geharde snijwiel snijdt gemakkelijk door het metaal heen en laat zich heel makkelijk draaien. Met prettig in de hand liggende ergonomische handgrepen v..
5,08€
Excl. BTW:5,08€
Merk: Metaltex
Metaltex blikopenerDeze blikopener zorgt ervoor dat je gemakkelijk blikken kunt openen en de deksel van een pot afgedraaid krijgt. Daarnaast is deze blikopener ook te gebruiken om doppen van flessen af te draaien.Kleur: wit/zilverMateriaal: polypropyleen/staalAfmeting: 22,5 x 9 cm..
3,91€
Excl. BTW:3,91€
Merk: Westcott
De 5-in-1 multi-opener biedt comfortable hulp voor het openen van treksluitingen, conservenblikken, potten met draaideksels, kroondoppen, flessendoppen en treklipjes van drankblikjes...
4,68€
Excl. BTW:4,68€
Merk: Westmark
Westmark blikopenerMet de betrouwbare blikopener opent u moeiteloos blikken - en zonder risico op letsel! Plaats hiervoor de opener horizontaal op de rand van het blik, druk de hendels tegen elkaar en draai aan de knop - het snijwiel beweegt langs het blik en opent het deksel zonder scherpe randen! ..
18,38€
Excl. BTW:18,38€
Westmark Twist Multifunctionele Opener
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Westmark
Multifunctionele opener van Westmarkvoor het openen van flessen met kroonkurken, potten en tubes met schroefdoppen (diameter van 1,7 - 9 cm). Voor het snel en moeiteloos losdraaien van sluitingen van flessen; met geïntegreerde blikopener. Stevige en veilige grip op het blik, de fles of het potje dan..
8,06€
Excl. BTW:8,06€
1 - 15 van 15 (1 pagina's)