Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Laserpointers

Laserpointers
Ansmann Laserpoint Zaklampje
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Ansmann
Ansmann Laserpoint ZaklampjeMini 2 in 1 laserpointer met sleutellampLengte van slechts 58 mm en een diameter van 10 mmHeeft een bereik van maximaal maar liefst 50 meterIdeaal om in de directe omgeving dingen te verlichten met de zeer felle witte LEDMet handige sleutel ketting en karabijnhaak kan de ..
5,11€
Excl. BTW:5,11€
Gembird Gmb Wireless Presenter Wp-l-02
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Gembird
Gmb Wireless Presenter Wp-l-02Draadloze afstandsbediening voor het bedienen van PowerPoint presentatiesDraadloos, waardoor je je vrij kunt bewegen tijdens een presentatieMet eenvoudig te gebruiken knoppenRode laseraanwijzer voor het uitlichten en aanwijzen van detailsPlug & Play: alleen de USB ontva..
18,59€
Excl. BTW:18,59€
Hama Wireless-laser-presenter X-Pointer
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
2,4-GHz-RF-presenter met rode laserpointer voor professionele bediening en ondersteuning bij presentaties met een beamerDraadloze 2,4 GHz-technologie met een bereik van maximaal 12 meter: maakt een dynamische manier van presenteren mogelijk waarbij u zich volledig vrij in de kamer kunt bewegenRode l..
26,59€
Excl. BTW:26,59€
Hama Wireless-laser-presenter X-Pointer 6in1
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
2,4-GHz-RF-presenter met rode laserpointer en vele handige functies voor professionele bediening en ondersteuning bij presentaties met een beamerDraadloze 2,4 GHz-technologie met een bereik van maximaal 15 meter: maakt een dynamische manier van presenteren mogelijk waarbij u zich volledig vrij in de..
34,63€
Excl. BTW:34,63€
1 - 4 van 4 (1 pagina's)