Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Keukenthermometers

Keukenthermometers
Merk: Leifheit
Leifheit 3223 digitale oven- en BBQ thermometerOf het nu gaat om grillen, braden of koken - als u de digitale thermometer heeft, kunt u deze gebruiken om de kerntemperatuur te bepalen en uw vlees nauwkeurig bereiden.Meteen timerfunctie en een akoestisch temperatuuralarm.Op deze manier kan de kooktij..
16,49€
Excl. BTW:16,49€
Merk: Metaltex
Metaltex digitale timerAfmeting: 11 x 8 cmKleur: wit..
12,82€
Excl. BTW:12,82€
Merk: Metaltex
Metaltex koelkastthermometerMetaltex digitale koelkastthermometer met een nauwkeurig, groot, gemakkelijk afleesbaar display. Standaard geleverd met verstelbare haak en een magneet. De thermometer werkt met een 1,5 volt, LR54-batterij die niet wordt meegeleverd. De thermometer is alleen geschikt voor..
2,90€
Excl. BTW:2,90€
Merk: Metaltex
Metaltex rvs vleesthermometerDeze thermometer is zonder kwik en kan met een vochtig doekje gereingd worden.Het vlees of kip is gekookt zodra de naald van de thermometer op de juiste temperatuuraanduiding staat...
4,60€
Excl. BTW:4,60€
Merk: Nedis
Te gebruiken om de temperatuur in koelapparaten te meten. Door de juiste temperatuur krijgen bacteriën geen kans zich te vermenigvuldigen.Gebruik: TemperatuurmetingKleur: WitMateriaal: KunststofType: Thermometer..
4,39€
Excl. BTW:4,39€
Nedis KATH100SS Wijnthermometer 0 - 50 °c Digitaal Display
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Nedis
Bevestig deze wijnthermometer aan een wijnfles. Binnen enkele seconden wordt automatisch de temperatuur weergegeven, zodat je weet of de wijn de juiste temperatuur heeft om te schenken of dat je beter nog iets langer kunt wachten.Gebruik: ThermometerKleur: ZwartMateriaal: Kunststof..
6,30€
Excl. BTW:6,30€
Merk: Nedis
Met deze vleesthermometer is het zelfs voor thuiskoks met weinig ervaring supereenvoudig om grote stukken vlees perfect klaar te maken.Steek de pin in het vlees, maar laat het afleesscherm buiten de oven, braadpan of barbecue. Zo kun je de kerntemperatuur aflezen zonder dat je de deksel van de pan h..
9,51€
Excl. BTW:9,51€
Merk: Nedis
Met deze vleesthermometer is het zelfs voor thuiskoks met weinig ervaring supereenvoudig om grote stukken vlees perfect klaar te maken.Om het je nog gemakkelijker te maken, beschikt de thermometer over 8 vooraf ingestelde temperaturen, plus een aantal standaard garingsniveaus (rosé, medium, etc.).St..
5,78€
Excl. BTW:5,78€
Merk: Nedis
Met deze vleesthermometer is het zelfs voor thuiskoks met weinig ervaring supereenvoudig om grote stukken vlees perfect klaar te maken.Om het je nog gemakkelijker te maken, beschikt de thermometer over 6 vooraf ingestelde temperaturen, plus een aantal standaard garingsniveaus (rosé, medium, etc.)Omd..
7,65€
Excl. BTW:7,65€
Patisse Magnetische Kookwekker 6 cm RVS
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Patisse
Patisse magnetische kookwekker, op te hangen aan bijvoorbeeld de koelkast. Tot wel 60 minuten in te stellen. Diameter: 6 cm. Materiaal: RVS...
7,13€
Excl. BTW:7,13€
Merk: Scanpart
Temperatuur: - 40°C tot + 40°CGeen hoge energierekening door een te koud afgestelde koelkast.Geen bedorven voedsel door een te warm afgestelde koelkast.KwikvrijVerpakkingseenhe 1Uitvoering: SCANPART..
9,66€
Excl. BTW:9,66€
Merk: Scanpart
Diepvries Thermometer -50/ En 50cMet de Scanpart koelkastthermometer heeft u eenvoudig zicht op de temperatuur in uw koelkast of vriezerVoorkom hoge energierekeningen door een te koud afgestelde koelkastEn geen bedorven voedsel door een te warm afgestelde koelkastDoor middel van het haakje aan de bo..
4,95€
Excl. BTW:4,95€
Merk: Scanpart
Digitale Thermometer -20/ En 50cMet de Scanpart koelkastthermometer heeft u eenvoudig zicht op de temperatuur in uw koelkast of vriezerGeen hoge energierekening door een te koud afgestelde koelkastGeen bedorven voedsel door een te warm afgestelde koelkastMet haak en magneet1x CR2025 batterij inbegre..
9,23€
Excl. BTW:9,23€
Scanpart Koelkast/Diepvries Thermometer -40
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Scanpart
Temperatuur: - 40°C tot + 40°CGeen hoge energierekening door een te koud afgestelde koelkastGeen bedorven voedsel door een te warm afgestelde koelkastKwikvrijKan opgehangen / opgeplakt worden..
4,21€
Excl. BTW:4,21€
Merk: Scanpart
Oven ThermometerTemperatuur: +0°C tot +300°CMet de oventhermometer zie je altijd de juiste temperatuur in de ovenDe hittebestendige thermometer kun je zowel neerzetten als ophangenPlaats de thermometer zo dicht mogelijk bij het gerecht in de ovenPassend voor: alle ovensMateriaal: roestvrij staal..
9,19€
Excl. BTW:9,19€
Merk: Steba
Steba AC11 digitale braadthermometerAlarmfunctie als de ingestelde temperatuur is bereikt99 min-timerTemperatuurdetectie tot 250°C1 m lange, hittebestendige draadWerkt op batterijen (niet inbegrepen)Afmeting:2 x 6,5 x 7,5 cmKleur: zilver..
22,74€
Excl. BTW:22,74€
Merk: WPRO
Wpro Koelkast ThermometerTemperatuur: -35°C tot +40°CGeen hoge energierekening door een te koud afgestelde koelkastGeen bedorven voedsel door een te warm afgestelde koelkast..
3,53€
Excl. BTW:3,53€
Merk: Xavax
Makes it easier to maintain the recommended internal temperature of refrigerators (2-8°C) and freezers (at least -18°C)Correct internal temperature keeps food fresh longer and limits/prevents bacterial growthColour scale for ease of readingThe thermometer can be stuck on (adhesive pad on the back) o..
3,96€
Excl. BTW:3,96€
Xavax Koelkast Thermometer Analoog
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Xavax
Voor het makkelijker aanhouden van de temperatuur in koel- (2-8°C) en vrieskasten (min. -18°C), bij een juiste koelkasttemperatuur blijft eten langer vers en wordt de groei van bacteriën beperkt, kleurenschaal voor makkelijker aflezen, meetbereik: -35 tot +40°C, geen kwikzilverDisplay: AnaloogMateri..
4,73€
Excl. BTW:4,73€
1 - 19 van 19 (1 pagina's)