Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Magnetische Tekenborden

Magnetische Tekenborden
Maak de mooiste tekeningen op de Amazing Pad, en breng ze tot leven met de verschillende kleuren licht! In het donker zal dit voor een spectaculair effect zorgen. De amazing pad komt met 3 dubbelzijdige stiften, 5 sjablonen en een schoonmaakdoekje. Excl. batterijen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 ja..
13,04€
Excl. BTW:13,04€
Merk: Avengers
Maak stoere tekeningen op dit magnetische Avengers tekenbord. Bij het magnetisch tekenbord zitten een pen en 2 stempels, waarmee je makkelijk geometrische vormen toe kunt voegen aan je tekening.Wanneer je tekening klaar is en je opnieuw wilt beginnen haal je de hendel over en is je tekenbord weer le..
8,74€
Excl. BTW:8,74€
Merk: Clementoni
Clementoni Disney Frozen 2 magnetisch tekenbord. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar...
12,53€
Excl. BTW:12,53€
Clementoni Paw Patrol Magnetisch Tekenbord
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Clementoni
Clementoni Paw Patrol Magnetisch Tekenbord. Een speciaal tekenbord waarop kinderen tekeningen kunnen maken en gemakkelijk weer kunnen verwijderen. Voor eindeloos tekenplezier! Bevat drie stempels met geometrische vormen om je tekening te versieren. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar...
16,63€
Excl. BTW:16,63€
Merk: Creativity
Creativity magnetisch tekenbord met penvormen. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar...
6,01€
Excl. BTW:6,01€
Merk: Creativity
Creativity mini magnetisch tekenbord met pen. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurige uitvoering...
1,31€
Excl. BTW:1,31€
Gabby's Dollhouse Magnetische Doodle Board
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Maak de leukste tekeningen met het Gabby's Dollhouse magnetische Doodle Board! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar...
13,77€
Excl. BTW:13,77€
Merk: Toi-Toys
Geef het gezicht de grappigste looks! Gebruik de magnetische pen om de balletjes naar elke plek te sturen die je wilt. Maak een zo grappig, gek of serieus gezicht als je wilt! Als je klaar bent, kan je de balletjes weer door elkaar schudden om de volgende look te creëren! Inhoud: Magnetic Fuzzy Fac..
1,32€
Excl. BTW:1,32€
Merk: Basic
Magnetisch tekenbordMaak de mooiste tekeningen op dit magnetisch tekenbord. Met het bijbehorende pennetje kan je tekeningen maken en schrijven. Door het staafje onderaan heen en weer te schuiven verdwijnt je tekening weer zodat je wat nieuws kan maken!Tekenbord van 30 x 22 cmTekenpennetje3 stempel f..
5,13€
Excl. BTW:5,13€
Marvel Spidey and Friends Magisch Tekenbord
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Marvel
Maak de mooiste tekeningen keer op keer met deze leukeMarvel Spidey and Friends magisch tekenbord set. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar...
9,63€
Excl. BTW:9,63€
Nijntje Magnetisch Tekenbord met Pen + 3 Stempels
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Nijntje
Nijntje magnetisch tekenbordmet pen en 3 stempels in verschillende vormen. Lekker tekenen zonder vieze vingers te krijgen! En wil je een nieuwe tekening maken, dan veeg je het zo weer schoon, door de knop heen en weer te halen. Geschikt voor kinderen vanaf 36 maanden...
9,28€
Excl. BTW:9,28€
Paw Patrol Magisch Tekenbord Multipack
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Paw Patrol
Maak de mooiste tekeningen keer op keer met dezePaw Patrol magisch tekenbord multipack..
9,63€
Excl. BTW:9,63€
SES Creative Magnetisch Tekenbord
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: SES Creative
Maak de mooiste tekeningen op dit magnetisch tekenbord van SES Creative. Teken met het magnetisch pennetje of maak leuke kunstwerken met de stempels. Een nieuwe tekening maken? Veeg het bord schoon en je begint zo weer opnieuw! Het tekenbord is makkelijk om mee te nemen, dus super handig voor onderw..
13,42€
Excl. BTW:13,42€
Merk: Toi-Toys
Toi-Toys elektronisch tekenbord met pen..
5,45€
Excl. BTW:5,45€
1 - 14 van 14 (1 pagina's)