Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Betaalmogelijkheden

Bekijk hier al onze betaalmethoden:


Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bancontact is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Bancontact verreweg de populairste manier van betalen in België. We ondersteunen ook Payconic.


Kredietkaarten zijn vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. We ondersteunen Mastercard, Maestro en Visa. Voor het betalen met kredietkaart gelden er hoge veiligheidseisen.


SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. Als klant kan je in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig. Je eigen verricht uiteindelijk de betaling. SOFORT is na kredietkaart de bekendste betaalmethode in Duitsland. 


Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar cliënten. Belfius-cliënten kunnen op deze manier in hun vertrouwde Belfius-scherm realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. 


iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.


Met Paypal kan je met enkele klikken betalen via een overschrijving, kredietkaart of je PayPal-saldo. Het enige wat je nodig hebt is een PayPal account. PayPal is wereldwijd behoorlijk succesvol en zeer betrouwbaar.


Een overschrijving is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kan je als klant een betaling aan ons voldoen. Wij zorgen voor de rest. Klopt een transactie niet? Dan storten we deze automatisch weer terug. We versturen je bestelling wel maar zodra we het verschuldigde bedrag hebben ontvangen.