Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Zwembad Verlichting

Zwembad Verlichting
Merk: Interline
Kinderen zullen komende zomer weer volop genieten van het zwembad in de tuin en wat is er dan nog leuker dan disco zwemmen? De "Onderwater Light Show" zorgt voor plezier in en om het zwembad en kan zowel in het water drijven als via een lus aan het zwembad worden bevestigd.7 verschillende disco lich..
18,96€
Excl. BTW:18,96€
Merk: Interline
Deze Interline LED zwembadlamp is uitsluitend bedoeld voor bovengrondse vinyl en stalen zwembaden. De lamp wordt bevestigd op de binnenzijde van de zwembadwand met een magneet op de buitenkant van de badwand. De lamp is regelbaar d.m.v. de afstandsbediening en heeft een hoge en lage stand. De magnee..
26,46€
Excl. BTW:26,46€
Merk: Intex
Met deze drijvende LEDverlichting kun jij 's avonds lekker lang doorzwemmen! Overdag neemt de lamp licht op van de zon en 's avonds kun jij bepalen of je wit licht of kleurtjes wilt. Het lampje gaat automatisch aan bij zonsondergang en uit bij zonsopgang...
19,81€
Excl. BTW:19,81€
Merk: Intex
Intex Mandarin Pool, een prachtig oranje met wit gekleurd zwembadAfmetingen: 229 x 147 x 46 cmHet zwembad heeft een capaciteit van 519 literHeeft 2 opblaasringen als wandInclusief reparatiemateriaalGeschikt voor kinderen vanaf 2 jaar..
26,43€
Excl. BTW:26,43€
1 - 4 van 4 (1 pagina's)