Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Reiniging voor Audio en Beeld

Reiniging voor Audio en Beeld
Merk: Hama
Voor reiniging van gevoelige oppervlakken van beeldschermen en monitorenVerwijdert stof, vuil en vetOok geschikt voor andere oppervlakken zoals tablet-pc´s, smartphones, ultrabooksRegelmatige reiniging zorgt voor behoud van de levensduur van het apparaatConsumer Advice:Controleer en volg voor de rei..
4,67€
Excl. BTW:4,67€
Merk: Hama
Special geschikt voor reiniging van gevoelige oppervlakken van flatscreensOok geschikt voor andere oppervlakken zoals tablet-pc´s, smartphones, ultrabooksVerwijdert stof, vuil en vetRegelmatige reiniging zorgt voor behoud van de levensduur van het apparaatIn praktische pompverstuiverConsumer Advice:..
6,63€
Excl. BTW:6,63€
Hama Blu-ray Laser Lens Cleaner
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Hama
Blu-ray lens cleaner for gently cleaning the laser optics inside a Blu-ray player or the PS33 micro brushes remove dirt particles which compromise the playback quality of video and audio mediaWith 7.1 surround sound testFrustration free packagingEasy to openEnvironmentally friendly packed in a paper..
17,90€
Excl. BTW:17,90€
Hama Blue-Ray Laser Lens Cleaner.
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Hama
De Hama Blu-ray Laser Lens Cleaner reinigt het laseroog in uw Blu-ray speler of in de PS3. De Lens Cleaner wordt geleverd met 3 microborstels en omvangrijk testprogramma voor uw thuisbioscoop-installatie. (7.1 audio Channel, HD-testfilm)Medium: Blu-Ray..
18,44€
Excl. BTW:18,44€
Merk: Hama
Incl. reinigingsvloeistof Voor het laseroog in de cd-speler;At/droog reinigingssysteem, met reservereinigingspad;Niet geschikt voor auto/navigatieMedium: CD..
11,11€
Excl. BTW:11,11€
Merk: Hama
Gebruik deze Hama Dvd/Cd reinigings- en reparatieset om je beschadigde dvd’s en cd’s te herstellen. Met deze Hama cd/dvd disc-repairkit kun je snel eventuele lichte krassen op de schijven verwijderen, zodat elke schijf altijd even goed is als de eerste keer en dus kun je je schijven behouden in hun ..
21,33€
Excl. BTW:21,33€
Hama Contactreiniger 400 Ml
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Hama
Contactreinigingsspray, verwijdert corrosie, vuil, oxide- en sulfidelagenExtra veel inhoudElimineert overmatige contactweerstand zonder de meest voorkomende constructiematerialen te beschadigenDoor de fijne straal kunnen zelfs moeilijk bereikbare plaatsen worden bereiktGeschikt voor: Batterijen and ..
12,71€
Excl. BTW:12,71€
Hama DVD Deluxe Laser Lens Cleaner
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Hama
Ontworpen om de laseroptiek in een dvd-speler voorzichtig te reinigen6 microborstels verwijderen vuildeeltjes die de afspeelkwaliteit van video- en audiomedia in gevaar brengenBevat geanimeerde video's met 5.1-kanaals geluidBiedt een keuze voor 8 talen Bestaat uit menugestuurde testfuncties voor het..
11,19€
Excl. BTW:11,19€
Hama DVD Laser Reinigings Disc
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Hama
Voor het laseroog in de dvd-speler. Inclusief animatie...
13,67€
Excl. BTW:13,67€
Hama Kantoor-reinigingsdoekjes 100 Stuks In Box
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Hama
Verwijdert stof, vuil en vetVochtige reinigingsdoekjes in boxGeschikt voor externe toepassing op kunststof- en metalen oppervlakkenNiet geschikt voor beeldschermen/monitorenMateriaal: VliesModel: Vochtige ReinigingsdoekWasbaar: NeeKleur: WitGebruiksdoel: BureauInhoud: 100 St...
7,60€
Excl. BTW:7,60€
Hama Koolstofvezelborstel
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Hama
Voor een effectieve en behoedzame reiniging van LP´s (vinyl)Antistatisch werkzame ingrediëntenMet aluminiumgreep en reinigingsbeugelConsumer Advice:LP op de platenspeler leggen en starten, tijdens het afspelen de borstel van boven zonder vaste druk op de LP houden..
15,03€
Excl. BTW:15,03€
Hama LCD/TFT/Notebook Reinigingsgel 200ml
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Hama
Speciale consistentie: druppelt niet en loopt niet weg. Antistatisch werkende inhoudsstoffen. Zeer hoogwaardige, extreem absorberende en wasbestendige microvezeldoek voor pluisvrije reiniging. Apparaat alleen in koude toestand reinigen. Reinigingsgel, speciaal geschikt voor kwetsbare oppervlaktes va..
9,33€
Excl. BTW:9,33€
Hama Notebook-reinigingsschuim 100 Ml Inclusief Doek
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Hama
Zacht reinigingsschuim, speciaal geschikt voor de gevoelige oppervlakken van notebook-beeldschermenZeer hoogwaardige, extreem absorberende en wasbestendige microvezeldoek voor pluisvrije reinigingAntistatisch werkende inhoudsstoffenZeer laag verbruik, want bijzonder hoog rendement tijdens gebruikMic..
7,91€
Excl. BTW:7,91€
Hama Persluchtreiniger All Position 125 Ml
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Hama
Voor reiniging van de werkplek op kantoor en thuisSpuit in iedere stand dankzij een speciaal ventielMet buisje voor moeilijk toegankelijke plaatsenBereikt elke plaats zonder dat er vloeibaar drijfgas naar buiten komtDoseerbare spraykrachtGeschikt voor: Universeel..
8,45€
Excl. BTW:8,45€
Hama Reinigings CD Droog
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Hama
Voor het laseroog in de cd-speler. Incl. 30 sec. muziek uit 'Carmen Fantasy'. Niet geschikt voor auto/navigatie.Medium: SpelerDrive: CD..
8,35€
Excl. BTW:8,35€
Merk: Hama
Specially designed liquid for cleaning the sensitive surfaces of flat screensAlso suitable for other surfaces like notebooks, tablets, smartphones, etcRemoves dust, dirt and greaseRegular cleaning increases the lifetime of your televisionComes with a high-quality, washable microfibre cloth (80% poly..
7,42€
Excl. BTW:7,42€
Hama Tv-reinigingsschuim 400 Ml Inclusief Doek
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Hama
Special geschikt voor reiniging van gevoelige oppervlakken van flatscreensAntistatisch werkende inhoudsstoffenZeer hoogwaardige, extreem absorberende en wasbestendige microvezeldoek voor pluisvrije reinigingVerwijdert stof, vuil en vetVrij van bestanddelen zoals alcohol, butylglycol en methanolOok g..
13,00€
Excl. BTW:13,00€
Hama Universele Reinigingsdoek 20 X 20 Cm Geel
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Hama
Voor het reinigen van lp´s, cd´s, dvd´s, Blu-rays of alle soorten glas, plastic, metaal, enzAntistatische werking voorkomt nieuwe stofvorming na reinigingVoor een effectieve en behoedzame reiniging van LP´s (vinyl)Verwijdert vuildeeltjesVerbetert de afspeelkwaliteit van de beeld- en geluidsdragersMa..
6,06€
Excl. BTW:6,06€
Merk: Hama
Incl. reinigingsvloeistof voor magneetkoppen en bandgeleiding bij videorecorderMedium: VHs/S-VHS CassetteGeschikt voor: VideoVoor 50 reinigingen..
11,68€
Excl. BTW:11,68€
Merk: HG
HG Beeldschermreiniger 125mlHG beeldschermreiniger reinigt veilig en absoluut streeploos Plasma, TFT, LED en LCD beeldschermen. Het product kan ook gebruikt worden voor het reinigen van beeldschermen van tablets, laptops, navigatiesystemen, mobiele telefoons en de behuizingen en/of omlijstingen van ..
4,08€
Excl. BTW:4,08€
Merk: HG
HG LCD Beeldschermreiniging 22 mlToepassing: Ontdoe beeldschermen gemakkelijk van vuil, vet en vingerafdrukken zonder de speciale coating aan te tastenPassend voor: o.a. Plasma TV's, LCD, LED en TFT schermenNaast reiniging wordt tijdens de behandeling ook een flinterdunne en onzichtbare beschermlaag..
8,05€
Excl. BTW:8,05€
Merk: Nedis
Reinigingsset om de lens van een CD-speler veilig en gemakkelijk schoon te maken. Breng een kleine hoeveelheid vloeistof aan op de borstels van de CD, steek de CD in een CD-speler en druk op ‘play’ om de lens van het apparaat veilig en gemakkelijk te reinigen...
4,77€
Excl. BTW:4,77€
Merk: Nedis
Reinigingsset om de lens van een DVD-, Blu-ray- of CD-ROM-speler veilig en gemakkelijk schoon te maken. Breng een kleine hoeveelheid vloeistof aan op de borstel van de reinigings-DVD, steek de DVD in een DVD-, Blu-ray- of CD-ROM-speler en druk op ‘play’ om de lens van het apparaat veilig en gemakkel..
4,93€
Excl. BTW:4,93€
Nedis CLSN100TP Schermreinigingsset Tv Smartphone Tablet 150 Ml
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Nedis
Antistatische, alcoholvrije reinigingsset om in een oogwenk een TV-, tablet- smartphone- of PC-scherm schoon te maken. De set verwijdert stof, vingerafdrukken en strepen en veroorzaakt geen krassen of andere schade.Capaciteit: 150 mlGebruik: SchoonmakenInhoud: Doekje, ReinigingsvloeistofKleur: Blauw..
3,81€
Excl. BTW:3,81€
Nedis CLSN110BU Schermreinigingsset Tv Smartphone Tablet 35 Ml
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Nedis
Antistatische, alcoholvrije reinigingsset om in een oogwenk een TV-, tablet- smartphone- of PC-scherm schoon te maken. De set verwijdert stof, vingerafdrukken en strepen en veroorzaakt geen krassen of andere schade.Capaciteit: 35 mlGebruik: SchoonmakenInhoud: Borstel, Doekje, ReinigingsvloeistofKleu..
6,14€
Excl. BTW:6,14€
1 - 25 van 34 (2 pagina's)