Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Reiniging voor Audio en Beeld

Reiniging voor Audio en Beeld
Merk: Hama
Voor reiniging van gevoelige oppervlakken van beeldschermen en monitorenVerwijdert stof, vuil en vetOok geschikt voor andere oppervlakken zoals tablet-pc´s, smartphones, ultrabooksRegelmatige reiniging zorgt voor behoud van de levensduur van het apparaatConsumer Advice:Controleer en volg voor de rei..
4,15€
Excl. BTW:4,15€
Merk: Hama
Special geschikt voor reiniging van gevoelige oppervlakken van flatscreensOok geschikt voor andere oppervlakken zoals tablet-pc´s, smartphones, ultrabooksVerwijdert stof, vuil en vetRegelmatige reiniging zorgt voor behoud van de levensduur van het apparaatIn praktische pompverstuiverConsumer Advice:..
5,90€
Excl. BTW:5,90€
Hama Beeldschermreiniger Spray 200 ml + Reinigingsdoekje
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Hama beeldschermreiniger sprayZonder vegen, zonder strepen: of het nu gaat om tv, monitor, smartphone of tablet – deze displayreiniger zorgt voor een helder zicht op het schermZeer hoogwaardige en extreem absorberende en wasbestendige microvezeldoek voor pluisvrije reinigingFSC-gecertificeerd: het p..
5,10€
Excl. BTW:5,10€
Hama Blu-ray Laser Lens Cleaner
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Blu-ray lens cleaner for gently cleaning the laser optics inside a Blu-ray player or the PS33 micro brushes remove dirt particles which compromise the playback quality of video and audio mediaWith 7.1 surround sound testFrustration free packagingEasy to openEnvironmentally friendly packed in a paper..
16,38€
Excl. BTW:16,38€
Hama Blue-Ray Laser Lens Cleaner.
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
De Hama Blu-ray Laser Lens Cleaner reinigt het laseroog in uw Blu-ray speler of in de PS3. De Lens Cleaner wordt geleverd met 3 microborstels en omvangrijk testprogramma voor uw thuisbioscoop-installatie. (7.1 audio Channel, HD-testfilm)Medium: Blu-Ray..
16,39€
Excl. BTW:16,39€
Merk: Hama
Incl. reinigingsvloeistof Voor het laseroog in de cd-speler;At/droog reinigingssysteem, met reservereinigingspad;Niet geschikt voor auto/navigatieMedium: CD..
9,87€
Excl. BTW:9,87€
Hama Cd/Dvd Reinigings- En Reparatieset
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Gebruik deze Hama Dvd/Cd reinigings- en reparatieset om je beschadigde dvd’s en cd’s te herstellen. Met deze Hama cd/dvd disc-repairkit kun je snel eventuele lichte krassen op de schijven verwijderen, zodat elke schijf altijd even goed is als de eerste keer en dus kun je je schijven behouden in hun ..
18,43€
Excl. BTW:18,43€
Hama Contactreiniger 400 Ml
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Contactreinigingsspray, verwijdert corrosie, vuil, oxide- en sulfidelagenExtra veel inhoudElimineert overmatige contactweerstand zonder de meest voorkomende constructiematerialen te beschadigenDoor de fijne straal kunnen zelfs moeilijk bereikbare plaatsen worden bereiktGeschikt voor: Batterijen and ..
11,30€
Excl. BTW:11,30€
Merk: Hama
Ontworpen om de laseroptiek in een dvd-speler voorzichtig te reinigen6 microborstels verwijderen vuildeeltjes die de afspeelkwaliteit van video- en audiomedia in gevaar brengenBevat geanimeerde video's met 5.1-kanaals geluidBiedt een keuze voor 8 talen Bestaat uit menugestuurde testfuncties voor het..
9,95€
Excl. BTW:9,95€
Hama DVD Laser Reinigings Disc
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor het laseroog in de dvd-speler. Inclusief animatie...
12,15€
Excl. BTW:12,15€
Hama Kantoor-reinigingsdoekjes 100 Stuks In Box
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Verwijdert stof, vuil en vetVochtige reinigingsdoekjes in boxGeschikt voor externe toepassing op kunststof- en metalen oppervlakkenNiet geschikt voor beeldschermen/monitorenMateriaal: VliesModel: Vochtige ReinigingsdoekWasbaar: NeeKleur: WitGebruiksdoel: BureauInhoud: 100 St...
6,75€
Excl. BTW:6,75€
Hama Koolstofvezelborstel
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor een effectieve en behoedzame reiniging van LP´s (vinyl)Antistatisch werkzame ingrediëntenMet aluminiumgreep en reinigingsbeugelConsumer Advice:LP op de platenspeler leggen en starten, tijdens het afspelen de borstel van boven zonder vaste druk op de LP houden..
13,36€
Excl. BTW:13,36€
Hama LCD/TFT/Notebook Reinigingsgel 200ml
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Speciale consistentie: druppelt niet en loopt niet weg. Antistatisch werkende inhoudsstoffen. Zeer hoogwaardige, extreem absorberende en wasbestendige microvezeldoek voor pluisvrije reiniging. Apparaat alleen in koude toestand reinigen. Reinigingsgel, speciaal geschikt voor kwetsbare oppervlaktes va..
8,29€
Excl. BTW:8,29€
Merk: Hama
Zacht reinigingsschuim, speciaal geschikt voor de gevoelige oppervlakken van notebook-beeldschermenZeer hoogwaardige, extreem absorberende en wasbestendige microvezeldoek voor pluisvrije reinigingAntistatisch werkende inhoudsstoffenZeer laag verbruik, want bijzonder hoog rendement tijdens gebruikMic..
7,54€
Excl. BTW:7,54€
Hama Persluchtreiniger All Position 125 Ml
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor reiniging van de werkplek op kantoor en thuisSpuit in iedere stand dankzij een speciaal ventielMet buisje voor moeilijk toegankelijke plaatsenBereikt elke plaats zonder dat er vloeibaar drijfgas naar buiten komtDoseerbare spraykrachtGeschikt voor: Universeel..
7,51€
Excl. BTW:7,51€
Hama Reinigingsspray Voor TV 200ml Met Reinigingsdoek
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Specially designed liquid for cleaning the sensitive surfaces of flat screensAlso suitable for other surfaces like notebooks, tablets, smartphones, etcRemoves dust, dirt and greaseRegular cleaning increases the lifetime of your televisionComes with a high-quality, washable microfibre cloth (80% poly..
7,04€
Excl. BTW:7,04€
Hama Universele Reinigingsdoek 20 X 20 Cm Geel
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor het reinigen van lp´s, cd´s, dvd´s, Blu-rays of alle soorten glas, plastic, metaal, enzAntistatische werking voorkomt nieuwe stofvorming na reinigingVoor een effectieve en behoedzame reiniging van LP´s (vinyl)Verwijdert vuildeeltjesVerbetert de afspeelkwaliteit van de beeld- en geluidsdragersMa..
5,39€
Excl. BTW:5,39€
Merk: HG
HG Beeldschermreiniger 125mlHG beeldschermreiniger reinigt veilig en absoluut streeploos Plasma, TFT, LED en LCD beeldschermen. Het product kan ook gebruikt worden voor het reinigen van beeldschermen van tablets, laptops, navigatiesystemen, mobiele telefoons en de behuizingen en/of omlijstingen van ..
3,72€
Excl. BTW:3,72€
Merk: Lenco
Lenco TTA-5IN1 reinigingskitOm zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw vinyl collectie, is het belangrijk dat je de platen goed onderhoud. Met de 5-in-1 reinigingskit van Lenco maak je de LP's grondig schoon zonder ze te beschadigen. De TTA-5in1 bestaat uit een houten borstel met fluwelen vulli..
24,90€
Excl. BTW:24,90€
Merk: Nedis
Reinigingsset om de lens van een DVD-, Blu-ray- of CD-ROM-speler veilig en gemakkelijk schoon te maken. Breng een kleine hoeveelheid vloeistof aan op de borstel van de reinigings-DVD, steek de DVD in een DVD-, Blu-ray- of CD-ROM-speler en druk op ‘play’ om de lens van het apparaat veilig en gemakkel..
4,39€
Excl. BTW:4,39€
Merk: Nedis
Antistatische, alcoholvrije reinigingsset om in een oogwenk een TV-, tablet- smartphone- of PC-scherm schoon te maken. De set verwijdert stof, vingerafdrukken en strepen en veroorzaakt geen krassen of andere schade.Capaciteit: 150 mlGebruik: SchoonmakenInhoud: Doekje, ReinigingsvloeistofKleur: Blauw..
4,15€
Excl. BTW:4,15€
Merk: Nedis
Antistatische, alcoholvrije reinigingsset om in een oogwenk een TV-, tablet- smartphone- of PC-scherm schoon te maken. De set verwijdert stof, vingerafdrukken en strepen en veroorzaakt geen krassen of andere schade.Capaciteit: 35 mlGebruik: SchoonmakenInhoud: Borstel, Doekje, ReinigingsvloeistofKleu..
6,68€
Excl. BTW:6,68€
Merk: Nedis
Antistatische, alcoholvrije reinigingsset om in een oogwenk een TV-, tablet- smartphone- of PC-scherm schoon te maken. De set verwijdert stof, vingerafdrukken en strepen en veroorzaakt geen krassen of andere schade.Capaciteit: 200 mlGebruik: SchoonmakenInhoud: Borstel, Doekje, ReinigingsvloeistofKle..
10,76€
Excl. BTW:10,76€
Merk: Nedis
De Nedis® Reinigingsspray is speciaal ontwikkeld voor veilig en volledig streeploos reinigen van LCD-, LED- en Plasma tv-schermen, tablet- en smartphone schermen. Microvezeldoek is inbegrepen.Capaciteit: 150 mlGebruik: SchoonmakenInhoud: Doekje, ReinigingsvloeistofKleur: BlauwToepassing: TV & Smartm..
7,45€
Excl. BTW:7,45€
Merk: Nedis
Deze Nedis® reinigingscassette voor VHS-koppen zorgt ervoor dat je videorecorder optimaal werkt en langer meegaat. Het is essentieel om je VHS-koppen schoon te houden om te kunnen genieten van een helder beeld en geluid. De fles met 20 ml hoogwaardige reinigingsvloeistof biedt een veilige en effecti..
8,52€
Excl. BTW:8,52€
1 - 25 van 31 (2 pagina's)