Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Diamond Painting

Diamond Painting
Merk: Craft Buddy
Craft Buddy Crystal Art Diamand Paintingkaart klompen, inclusief kaart, envelop, diamonds, pick-up pen, jellywax enbakje..
6,24€
Excl. BTW:6,24€
Merk: Craft Buddy
Met dezeCrystal Art Diamond Paintingvan Craft Buddy maak je een paar schattige flamingo's. Haal de beschermfolie van de kaart (bewaar het voor als je tussentijds wilt stoppen) en doe een zakje diamonds in het bakje. Doop daarna je werkpen in de wax, pak er een diamond mee op en plaats die op het jui..
6,17€
Excl. BTW:6,17€
Merk: Craft Buddy
Craft Buddy Crystal Art Diamond Painting kaart konijn metkaart, envelop, zakjesdiamonds, pick-up pen, Jelly wax en bakje..
6,24€
Excl. BTW:6,24€
Merk: Craft Buddy
Craft Buddy Crystal Art kaart hondenElk ontwerp heeft een genummerd, zelfklevend sjabloon.Plaats was in de pick-uppen en gebruik deze om de gekleurde harskristallen op te tillen en op de overeenkomstige genummerde stippen te plaatsen.De techniek is een ontspannende en therapeutische activiteit, gesc..
6,47€
Excl. BTW:6,47€
Merk: Craft Buddy
Craft Buddy Crystal Art Kaart West Highland TerriërsElk ontwerp heeft een genummerd, zelfklevend sjabloon.Plaats was in de pick-uppen en gebruik deze om de gekleurde harskristallen op te tillen en op de overeenkomstige genummerde stippen te plaatsen.De techniek is een ontspannende en therapeutische ..
6,17€
Excl. BTW:6,17€
Craft Buddy Crystal Art Vliegende Panda Craft Buddy Crystal Art Vliegende Panda
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Craft Buddy
Craft Buddy Crystal Art vliegende panda. Afmeting: 16 x 16 cm. Gechikt voor kinderen vanaf 6 jaar...
9,16€
Excl. BTW:9,16€
Merk: Basic
Crystal Art Diamond Painting eenhoorn stickerHet werkt hetzelfde als Diamond Painting, maar dan kleiner. Het is de bedoeling dat kinderen de steentjes op de juiste plek leggen en zo hun sticker bedekken met de steentjes.StickerSorteerbakjePenWaxVoorgesorteerde steentjesInstructiesGeschikt voor kinde..
4,21€
Excl. BTW:4,21€
Diamond Dotz Diamond Painting Beer 7x7 cm Diamond Dotz Diamond Painting Beer 7x7 cm
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Diamond Dotz
Diamond Dotz Diamond Painting beerEen verbazingwekkend nieuw ambacht waar verbluffende ontwerpen worden gemaakt met kleine "diamant" -achtige facetten.Onze diamanten facet art kits zullen een verbluffend glanzend effect produceren, met een breed scala aan ontwerpen die voor elk wat wils zijn. Snel e..
6,49€
Excl. BTW:6,49€
Merk: Diamond Dotz
Diamond Dotz Diamond Painting Cool CatEen verbazingwekkend nieuw ambacht waar verbluffende ontwerpen worden gemaakt met kleine "diamant" -achtige facetten.Onze diamanten facet art kits zullen een verbluffend glanzend effect produceren, met een breed scala aan ontwerpen die voor elk wat wils zijn. Sn..
7,58€
Excl. BTW:7,58€
Merk: Diamond Dotz
Diamond Dotz Diamond Painting gekkoDiamond Dotzis een verbazingwekkende nieuwe ambacht waar prachtige ontwerpen worden gemaakt met kleine "diamant" -achtige facetten.Dezediamanten facet art kits zullen een verbluffend glanzend effect produceren, met een breed scala aan ontwerpen die voor elk wat wil..
18,15€
Excl. BTW:18,15€
Diamond Painting op Gespannen Canvas 30x30cm verschillende kleuren
Bestseller
Merk: Toi-Toys
Met diamond painting op canvas kun je je uren vermaken. Plaats alle steentjes met de meegeleverde pen op het canvas. Voor je het weet heb je een prachtig schilderijklaar! Afmeting 30 x 30 cm. Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen van verschillende dieren. U kunt niet kiezen, maar ontvangt een willek..
6,58€
Excl. BTW:6,58€
Disney Princess Big Glitter Art Frame Assorti Disney Princess Big Glitter Art Frame Assorti
Voorradig 2 - 3 werkdagen