Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Hardeschijf Accessoires

Hardeschijf Accessoires
Hama USB-adapter Voor Harde Schijf Voor 2,5 En 3,5 SSD- En HDD-harde Schijven
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor aansluiting van pc, notebook, MacBook of tablet met interne 2,5 en 3,5-SSD- en HDD-harde schijvenSuper-speed gegevensoverdrachtsnelheid tot 5 GbpsLED geeft de toestand van het toestel aanAfneembare USB-kabel voor verbinding met pc/notebookVerbeterde knikbescherming door flexibele materialen voo..
33,21€
Excl. BTW:33,21€
Hama USB-behuizing Voor Harde Schijf Voor M.2 SATA En NVMe SSD-harde Schijven
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor aansluiting van pc, notebook, MacBook of tablet met interne M.2 SATA & NVMe SSD-harde schijvenSuper-Speed-Plus-gegevensoverdrachtsnelheid tot max. 10 Gbit/sLED geeft de toestand van het toestel aanHoogwaardige en robuuste aluminium behuizing met fraaie lookAfneembare USB-kabel voor verbinding m..
44,98€
Excl. BTW:44,98€
Merk: Nedis
Deze kabel is de ideale oplossing voor het overbrengen van bestanden van uw laptop of computer naar uw externe harde schijf voor het maken van een back-up van uw opgeslagen informatie, documentatie en / of kostbare foto's.Deze nieuwe SATA USB 3.2 Gen 1 kabel biedt de mogelijkheid om elke 2,5 innch S..
15,32€
Excl. BTW:15,32€
1 - 3 van 3 (1 pagina's)