Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Beachball

Beachball
Alert Beachball Set Deluxe Hout
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Alert
Speel op het strand met deze kleurige beachballset. In deze deluxe versievind je twee bats entwee beachbals. De bats en de ballen zijn heel kleurig: lekker zomers dus!Verkrijgbaar in 2 uitvoeringenU kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurige uitvoering..
3,43€
Excl. BTW:3,43€
Merk: Alert
Ga heerlijk tennissen met deze Alert Houten Beachball set. In het setje zitten 2 tennisbadjes en een balletje. De badjes zijn van hout en goed stevig zodat ze lang mee kunnen. Let op: je ontvangt één beachball set. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Dit product is verkrijgbaar in verschillende uit..
3,43€
Excl. BTW:3,43€
Merk: Alert
Met ditAlert Outdoor mini beachballs setje heb jij altijd genoeg balletjes om op het strand mee te tennissen. De balletjes zijn van rubber en zijn fijn om mee te tennissen. Inhoud: 3 stuks. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar...
0,91€
Excl. BTW:0,91€
Summertime Beachball Ballen 3 Stuks
Bestseller
Merk: Summertime
Summertime Beachball ballen. Drie stuks, in de kleuren donkerblauw, roze en groen. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar...
0,77€
Excl. BTW:0,77€
Merk: Summertime
Summertime beachball set in rood en groenDikte 8 mmVerkrijgbaar in de kleuren groen/wit of rood/witU kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurge kleurstellingInclusief bal..
0,71€
Excl. BTW:0,71€
Summertime Beachball Set 3-delig
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Summertime
Summertime Beachball set 2 batsLengte: 38 cmDikte: 8 mmInclusief pvc bal van 4 cmGeschikt voor kinderen vanaf 5 jaar..
3,43€
Excl. BTW:3,43€
Merk: Summertime
Summertime beachball set2 racketsLengte van de rackets: 38 cmDikte: 8 mmBal van 4 cmGeschikt voor kinderen vanaf 5 jaarIn de kleuren neon groen, roze en geelU kunt niet kiezen, maar onvangt een willekeurige kleur..
3,76€
Excl. BTW:3,76€
Summertime Beachball Set Assorti
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Summertime
Zeer fraaie Beachballset met balletjeStevig kunststof in vrolijke kleurenVerkrijgbaar in 4 kleurenU kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurige kleur..
3,40€
Excl. BTW:3,40€
Merk: Summertime
Summertime beachball set Met bloemenprint2 racketsBal van 4 cmLengte vande rackets: 38 cmDikte: 8 mmGeschikt voor kinderen vanaf 5 jaarVerkrijgbaar in verschillende uitvoeringenU kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurige uitvoering..
3,76€
Excl. BTW:3,76€
Merk: Summertime
Zeeland kinder beachballset, met een fraaie afbeelding van de kaart van ZeelandCompleet met illustratie van het Zeeuws meisjeOp de kaart zijn de belangrijkste toeristische attracties weergegevenWordt inclusief bal geleverd in net..
1,42€
Excl. BTW:1,42€
Merk: Summertime
Summertime Catch and Hit BloemenprintMet de ene kant kun je beachballen en met de andere kant een kleefspel spelenLengte vande rackets: 38 cmDikte: 8 mmTennisbal met een diameter van 4,5 cmPVC-bal met een diameter van 4 cmKleur: blauw/groenGeschikt voor kinderen vanaf 5 jaar..
3,76€
Excl. BTW:3,76€
Summertime Catch Ball 3-delig Assorti
Bestseller
Merk: Summertime
Summertime Catch Ball2 vangkleefbordenBalGeschikt voor kinderen vanaf 5 jaarIn 2 kleuren groen met geel en groen met blauwU kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurige kleur..
2,03€
Excl. BTW:2,03€
Merk: Summertime
Summertime Beach Padel set2 racketsBalLengte van het racket: 40 cmDikte: 25 mmMateriaal: plywoodGeschikt voor kinderen vanaf 10 jaar..
6,96€
Excl. BTW:6,96€
Summertime Water Fun Soft Beach Ball Set Blauw/Geel
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Summertime
Actief in de weer tijdens een dagje strand met dezeSummertime Water Fun Soft Beach Ball set, in blauw met gele kleurstelling. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar...
7,71€
Excl. BTW:7,71€
1 - 14 van 14 (1 pagina's)