Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Luchtdruk Reinigers

Luchtdruk Reinigers
Hama Blaasbalg Dust Ex
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Blaasbalg voor behoedzame reiniging van objectieven en oculairenVerwijdert contactloos stof, kruimels en andere kleine deeltjesOptimale blaaswerking door ventielsysteemMilieuvriendelijke reiniging zonder vloeistof en chemicaliënVrij van talk..
7,62€
Excl. BTW:7,62€
Hama Blaasbalg Dust Ex Brush 55 Hama Blaasbalg Dust Ex Brush 55
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Blaasbalg met kwastje voor behoedzame reiniging van objectieven en oculairsBlaasbalg verwijdert contactloos stof, kruimels en andere kleine deeltjesOptimale blaaswerking door ventielsysteemKwast kan aan de zijkant worden geplaatst wanneer het niet wordt gebruiktMilieuvriendelijke reiniging zonder vl..
9,64€
Excl. BTW:9,64€
Hama Foto-reinigingsset Optic Dry 4-delig
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor droge reiniging van optische vlakken met grote en kleine vlekkenSet bestaat uit:Dust Ex Brush:Met kwast om hardnekkig vuil en grove deeltjes te verwijderenBlaasbalg verwijdert contactloos stof, kruimels en andere kleine deeltjesOptimale blaaswerking door ventielsysteemKwast kan aan de zijkant w..
20,85€
Excl. BTW:20,85€
Merk: Hama
Stofverwijderaar voor foto, optiek, film, video, cd, computer, IT, hobby, telecommunicatie, technologie, elektronica etcZeer geschikt voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen op camera´s en apparatenMonoblock-bus met schroefkop voor extra sterke blaasintensiteitGasdruk stabiel tot het eind..
10,74€
Excl. BTW:10,74€
1 - 4 van 4 (1 pagina's)