Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Mega Bloks

Mega Bloks
Mega Bloks ABC Muzikale Trein met Gluid 50-delig Mega Bloks ABC Muzikale Trein met Gluid 50-delig
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Mega Bloks
Mega Bloks ABC muzikale treinDe alfabettrein is er! Allemaal instappen voor echte geluidjes en muziek!Jouw kind leert in een sneltreinvaart het ABC door deze muzikale trein te bouwen met de letter A tot Z! Maak de drie wielsets met echt draaiende wielen aan elkaar vast. Stapel daarna de letterblokke..
22,71€
Excl. BTW:22,71€
Merk: Mega Bloks
Mega Bloks Barbie Animal RescueDe bouwset bevat 3 Barbie micropoppen, 5 dieren waaronder een panda, schildpad, koala, luiaard en babyluiaard, 97 bouwstenen met speciale onderdelen en accessoires, en 3 hartvormige basisplatenBouw en speel met de verzorgings-, voedings- en onderzoeksstations en de ver..
11,43€
Excl. BTW:11,43€
Mega Bloks Blokken First Builders Classic 60 Stuks
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Mega Bloks
De Mega Bloks First Builders zak met 60 bouwstenen in primaire kleuren! Geef je kind de mogelijkheid om zijn creativiteit te ontdekken, terwijl het ook zijn fijne motorische vaardigheden oefent. Leeftijd 1 - 5 jaar...
14,98€
Excl. BTW:14,98€
Merk: Mega Bloks
Mega Bloks dierendoos met 25 blokken. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurige uitvoering...
8,96€
Excl. BTW:8,96€
Merk: Mega Bloks
Kleine bouwers kunnen met Bouwen en Leren Ecohuis en 4 Blokkenvriendjes van alles leren over groen gedrag, zoals hernieuwbare energie, buiten spelen en energieverbruik. Peuters kunnen een huis bouwen, een elektrische auto met draaiende wielen, 2 fietsen met draaiende wielen, een kas met groenten, zo..
18,48€
Excl. BTW:18,48€
Mega Bloks Hot Wheels Monster Trucks Bone Shaker Crush Course Mega Bloks Hot Wheels Monster Trucks Bone Shaker Crush Course
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Mega Bloks
Mega Bloks Hot Wheels Monster Trucks Bone Shaker Crush CourseBereid je voor op Smash and Crash actie. Deze bouwbare monstertruck heeft de iconische doodskop op de motorkap en talloze authentieke details. Laat hem over de helling en langs de obstakels rijden! Bouw, race, crash en beuk de hele dag doo..
15,25€
Excl. BTW:15,25€
Mega Bloks Jammy Stackers T-Rex + Geluid Mega Bloks Jammy Stackers T-Rex + Geluid
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Mega Bloks
Mega Bloks Jammy Stackers T-RexDoos in de vorm van een T-RexMet wielen en geluidseffecten15 blokkenGeschikt voor kinderen vanaf 1 jaar..
21,98€
Excl. BTW:21,98€
Merk: Mega Bloks
Mega Bloks kar met blokken, 20-delig..
16,04€
Excl. BTW:16,04€
Merk: Mega Bloks
Leuke kleine roze voertuig van Mega Bloks met figuur. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar...
6,84€
Excl. BTW:6,84€
Mega Bloks Mega Construx Pokémon Motion Pickachu Mega Bloks Mega Construx Pokémon Motion Pickachu
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Mega Bloks
Mega Bloks Mega Construx Pokémon Motion PickachuBouw de meest gedetailleerde en indrukwekkende Pikachu tot nu toe met deze volledig gemechaniseerde bouwset, inclusief een vitrine en een rotsachtig pad dat wordt 'geanimeerd' wanneer de Pokémon wordt geactiveerd. Bouw het model en draai aan de slinger..
79,06€
Excl. BTW:79,06€
Mega Bloks Mega Construx Pokémon Windmolen Mega Bloks Mega Construx Pokémon Windmolen
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Mega Bloks
Mega Bloks Mega Construx Pokémon WindmolenBen jij klaar voor een gezellige picknick met Pikachu, Pidgey en Wooloo? Met het Pokemon Mega Construx pakket bouw jij een rustieke windmolen in een landelijke omgeving, waar je vervolgens lekker van kunt genieten met je Pokémon vrienden! Als je nog meer Meg..
34,53€
Excl. BTW:34,53€
Mega Bloks Move and Groove Caterpillar Mega Bloks Move and Groove Caterpillar
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Mega Bloks
Mega Bloks Move and Groove CaterpillarKleine bouwers kunnen deze snoezige rupsentrein laten wiebelen en bewegen. Peuters kunnen deze rupsentrein maken met bewegende blokken die ze aan elkaar kunnen koppelen. Trek aan het touwtje en de trein gaat rijden! Daarna kunnen ze een lieveheersbeestje met een..
28,69€
Excl. BTW:28,69€