Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Schoollunch

Schoollunch
Merk: Basic
Stoere dino T-Rex drinkfles met een inhoud van 600 ml..
5,75€
Excl. BTW:5,75€
Disney Frozen Drinkbeker 500 ml Blauw
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Maak drinken leuk met deze herbruikbare paars met blauwe Disney Frozen drinkbeker! De fles past perfect in een rugzak en is ideaal voor sporten, school of onderweg. De fles heeft een inhoud van 500 ml en heeft een leuke afbeelding van Elsa en Anna uit de film Frozen. Voorzien van een rietje om zonde..
4,46€
Excl. BTW:4,46€
DezeDisney Frozen lunchbox is ideaal om mee naar school te nemen. Door de twee compartimenten kun je je eten apart houden van elkaar. Het uitneembare inzetstukje zorgt ervoor dat de lunchbox makkelijk is schoon te maken. En de klikdeksel maakt de lunchbox erg makkelijk te openen en te sluiten voor k..
2,93€
Excl. BTW:2,93€
Disney Frozen Lunchbox Blauw
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Deze herbruikbare Disney Frozenlunchboxis ideaal om mee naar school te nemen. Door de twee compartimenten kun je je eten apart houden van elkaar. Het uitneembare inzetstukje zorgt ervoor dat delunchbox makkelijk is schoon te maken. En de klikdeksel maakt de lunchbox erg makkelijk te openen en te slu..
4,46€
Excl. BTW:4,46€
Disney Minie Mouse lunchbox set, 3 handige lunchboxen met schetsen van Minnie en Mickey Mouse. Kleur: roze/geel...
4,46€
Excl. BTW:4,46€
Disney Minnie Mouse Thermofles 500 ml Wit/Roze
Voorradig 2 - 3 werkdagen
De Disney Minnie Mouse thermoflesuit de Disney 100-collectie is het perfecte cadeau voor alle Disney-fans. Ontworpen in wit en roze, ideaal voor koffie, thee en meer. Verschillende Disney-motieven maken van de roestvrijstalen fles een unieke fles. De perfecte combinatie van uiterlijk en functionalit..
11,31€
Excl. BTW:11,31€
Gabby's Dollhouse Armbandjes met Bedels
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Maak de leukste armbandjes met dezeGabby's Dollhouse armbandjes met bedels set. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar...
3,85€
Excl. BTW:3,85€
Gabby's Dollhouse Drinkfles 500 ml Roze/Groen
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Maak drinken leuk met deze herbruikbare Gabby's Dollhouse drinkfles! De fles past perfect in een rugzak en is ideaal voor sporten, school of onderweg. De fles heeft een inhoud van 500 ml en heeft een leuke afbeelding van Gabby en haar vrienden. Voorzien van een rietje om zonder morsen te kunnen drin..
4,76€
Excl. BTW:4,76€
Gabby's Dollhouse Glitter Bedelarmbanden
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Gabby's Dollhouse glitter bedelarmbandenSieradenset met alles wat je nodig hebt voor 2 bedelarmbandjesMet puffy 2D glitterstickersGeschikt voor kinderen vanaf 3 jaar..
6,05€
Excl. BTW:6,05€
Gabby's Dollhouse Lunchbox
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Gabby's Dollhouse vrolijke lunchbox..
3,40€
Excl. BTW:3,40€
Deze herbruikbare Gabby's Dollhouse lunchbox is ideaal om mee naar school te nemen. Door de twee compartimenten kun je je eten apart houden van elkaar. Het uitneembare inzetstukje zorgt ervoor dat de lunchbox makkelijk is schoon te maken. En de klikdeksel maakt de lunchbox erg makkelijk te openen en..
4,37€
Excl. BTW:4,37€
Harry Potter Drinkbeker 500 ml Rood/Transparant
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Harry Potter drinkbekerMaak drinken leuk met de herbruikbare waterfles! Hij past perfect in een rugzak voor training, school, kleuterschool en buitenactiviteiten. De waterfles heeft een inhoud van 500 ml en is voorzien van een afbeelding van Harry Potter. De fles bevat een rietje voor morsvrij drink..
4,46€
Excl. BTW:4,46€
Jurassic World Drinkbeker 500 ml
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Basic
Maak drinken leuk met deze herbruikbare blauwe Jurassic Parc drinkfles! De fles past perfect in een rugzak en is ideaal voor sporten, school of onderweg. De fles heeft een inhoud van 500 ml en heeft een stoere afbeelding van de dinosaurus Tyrannosaurus Rex. Voorzien van een rietje om zonder morsen t..
4,33€
Excl. BTW:4,33€
Jurassic World Drinkbeker 500 ml Zwart/Groen/Tranparant
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Maak drinken leuk met deze herbruikbare zwart en groene Jurassic World drinkbeker! De fles past perfect in een rugzak en is ideaal voor sporten, school of onderweg. De fles heeft een inhoud van 500 ml en heeft een leuke afbeelding van Jurassic World. Voorzien van een rietje om zonder morsen te kunne..
4,46€
Excl. BTW:4,46€
Jurassic World Lunchbox Blauw
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Basic
Deze blauwe Jurassic World lunchbox is ideaal om mee naar school te nemen. Door de twee compartimenten kun je je eten apart houden van elkaar. Het uitneembare inzetstukje zorgt ervoor dat de broodtrommel makkelijk is schoon te maken. En de klikdeksel maakt de broodtrommel erg makkelijk te openen en ..
4,33€
Excl. BTW:4,33€
Jurassic World Lunchbox Zwart/Groen
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Deze herbruikbare zwart-groene Jurassic World lunchbox is ideaal om mee naar school te nemen. Door de twee compartimenten kun je je eten apart houden van elkaar. Het uitneembare inzetstukje zorgt ervoor dat delunchbox makkelijk is schoon te maken. En de klikdeksel maakt delunchbox erg makkelijk te o..
4,46€
Excl. BTW:4,46€
K3 De 3 Biggetjes Broodtrommel Roze
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: K3
K3 De 3 Biggetjes roze broodtrommel..
7,41€
Excl. BTW:7,41€
Merk: K3
K3 De 3 Biggetjes roze drinkflesmet een inhoud van 500 ml..
7,41€
Excl. BTW:7,41€
L.O.L. Surprise Broodtrommel
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Deze herbruikbareL.O.L. Surprise broodtrommel is ideaal voor mee naar school. Door de twee compartimenten kun je je eten apart houden van elkaar. Het uitneembare inzetstukje zorgt ervoor dat de broodtrommel makkelijk is schoon te maken. En de klikdeksel maakt de broodtrommel erg makkelijk te openen ..
4,33€
Excl. BTW:4,33€
L.O.L. Surprise Drinkfles 500 ml
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Maak drinken leuk met deze herbruikbare L.O.L. Surprise drinkfles! De fles past perfect in een rugzak en is ideaal voor sporten, school of onderweg. De fles heeft een inhoud van 500 ml en heeft een leuke afbeelding van L.O.L. Voorzien van een rietje om zonder morsen te kunnen drinken. Wanneer het ri..
4,33€
Excl. BTW:4,33€
Merk: Basic
Lunch Box waterfles Unicorn FlowerRoze drinkfles van kunststof, met afbeelding van een eenhoorn en bloemen. De fles heeft een inhoud van 600 ml, en een henaidge flip-up drinktuit. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar...
5,75€
Excl. BTW:5,75€
Neem jouw lunch makkelijk mee in deze stoere lunchbox met voetbal design! De broodtrommel is zwart en heeft een handige band zodat hij niet zomaar los gaat en jij hem zonder zorgen in je tas kan stoppen. Lunchbox Lunch Buddies voetbal is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar...
4,75€
Excl. BTW:4,75€
Lunchbox T-Rex Donkergroen/Rood
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Basic
Lunchbox T-Rex voor boterhammetjes of een andere vorm van lunch. Met goed sluitend deksel, sluit elastiek en een afbeelding van 2 T-Rex dino's op het deksel. Kleur: donkergroen/rood. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar...
4,62€
Excl. BTW:4,62€
Marvel Avengers Lunchbox Zwart/Rood
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Marvel
Marvel Avengers lunchbox Bevat een verdeling aan de binnenkant zodat je alles apart kan bewarenKleur: zwart/rood..
3,92€
Excl. BTW:3,92€
Merk: Mepal
Mepal Bing schoolbekerNooit lek, altijd lekker. Dat is een garantie bij onze schoolbeker. De beker is namelijk gegarandeerd lekvrij, is makkelijk door kinderhandjes te openen en kan tegen een stootje. Maakt 'm ideaal voor iedere schooldag, elk dagje uit, elke speelafspraak en iedere sport. Inhoud: 3..
6,81€
Excl. BTW:6,81€
1 - 25 van 94 (4 pagina's)