Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

HG

HG
Merk: HG
HG 4in1 Voor Leer 250mlHG 4in1 voor leer reinigt en voedt het leer, waardoor het soepel blijft en perfect beschermd wordt tegen vuil, vlekken en transpiratievocht. Het product is gemaakt op waterbasis en verzorgt zogenaamde vol-aniline en gedekverfde leersoorten zoals meubelen, koffers en tassen. Bo..
9,41€
Excl. BTW:9,41€
Merk: HG
Hg Afvoer Reinigingssticks (6)HG afvoerreiniger is ideaal om verstoppingen en vervelende luchtjes te voorkomen in de gootsteenDeze handige ontstoppersticks reinigen de afvoer op natuurlijke basis door middel van enzymen die etensresten oplossenDe sticks zijn biologisch afbreekbaar, bevatten geen mic..
3,64€
Excl. BTW:3,64€
Merk: HG
HG afzuigkapfilter ontvetter maakt zelfs de meest vette metalen afzuigkapfilters weer snel en gemakkelijk vetvrij en schoon. Door de afzuigkapfilters eenvoudig onder te dompelen in een oplossing van deze zelfwerkende, sterk geconcentreerde en uiterst krachtige reiniger lost het vet vanzelf op. Het p..
7,94€
Excl. BTW:7,94€
Merk: HG
Hg Airfryer Reiniger 250ml..
9,12€
Excl. BTW:9,12€
Merk: HG
HG tegen nare geurtjes weg verwijdert nare geurtjes op een effectieve en biologische manier veroorzaakt door urine, uitwerpselen, braaksel, huisdieren, nicotine, fruit, groente en vele andere stankbronnen. Dit product maskeert de geur niet maar verwijdert de stankbron door middel van natuurlijke enz..
6,08€
Excl. BTW:6,08€
Merk: HG
Hg Behangverwijderaar 0,5LToepassing: HG behangverwijderaar lost alle soorten behanglijm snel op, waardoor het behang er in hele banen makkelijk afgaatVoorkomt daardoor versnipperd behang en gedoe met stoomapparatenDe HG behangverwijderaar is supergeconcentreerd, en daardoor ook zeer zuinig in gebru..
4,88€
Excl. BTW:4,88€
Merk: HG
Hg Brilreiniger 125mlHG brilreiniger reinigt en ontvet vette en vieze brillenglazen op een eenvoudige manier, zonder de coating aan te tasten. Naast de eigenschap van het schoonmaken van de brillenglazen, voorkomt het ook dat brillenglazen snel beslaan. Het product is geschikt voor kunststof glazen,..
5,30€
Excl. BTW:5,30€
Merk: HG
Hg Cementsluier Verwijderaar 1LHG cementsluier verwijderaar (product 11) verwijdert cementsluier van alle soorten poreuze en niet-poreuze keramische tegels en plavuizen. Maar ook van niet-kalkhoudende natuursteensoorten, zoals Noorse leisteen, graniet en kwartsiet. Het unieke van dit product is dat ..
9,44€
Excl. BTW:9,44€
Merk: HG
Hg Desinfectie Reiniger 500 mlDeze reiniger doodt 99,9% van alle schadelijke ziektekiemen, zoals bacteriën, in huisVoor dagelijkse desinfectie van alle denkbare oppervlakken, zoals aanrecht, koelkast, wastafels, kranen, toilet, tafels, deurklinken en speelgoedGebruiksklaar, naspoelen niet nodig. Bev..
4,23€
Excl. BTW:4,23€
Merk: HG
HG Dieptereiniger Voor LeerToepassing: Reinig met HG diepte reiniger voor leer verschillende leersoorten op milde en veilige wijzeDe milde reiniger, op waterbasis, werkt tot in de poriën van de leerfinish en legt de basis voor een behandeling met HG 4 in 1 voor leerDoe voor het gebruik een beetje di..
8,78€
Excl. BTW:8,78€
Merk: HG
Hg Douche & Wasbakspray 0,5LHG douche & wasbakspray is de ideale alledag reiniger voor wasbakken, kunststof douchecabines en tegelwanden. Het verwijdert snel lichte kalkaanslag, huidvetten en zeepresten. HG douche & wasbakspray kan probleemloos op alle materialen gebruikt worden, dus ook op marmer, ..
3,31€
Excl. BTW:3,31€
Merk: HG
Hg Dua Ontstopper 2x 0,5 LToepassing: Ontstopt de meest hardnekkige verstoppingen in de afvoer van een gootsteen of wasbakSpeciaal geschikt voor verstoppingen veroorzaakt door vet- en etensresten (in de keuken)of door tandpasta, haar, zeepresten en huidvetten (in de badkamer)De duo ontstopper is geb..
13,07€
Excl. BTW:13,07€
Merk: HG
HG ECO glasreiniger 500HG ecologische glasreinigerIdeaal om grondig en op een gemakkelijke manier vuil te verwijderen van alle soorten glas en spiegelsBevat geen schuurmiddelen of agressieve bestanddelen en is daarom veilig voor alle glazuur, chroom, email, kunststof en verfwerkDuurzame en milieuvri..
2,93€
Excl. BTW:2,93€
Merk: HG
HG ECO keukenreinigerHG ecologische keukenreinigerSpeciaal ontwikkeld om uw keuken weer hygiënisch schoon en super vetvrij te makenDuurzame en milieuvriendelijker reiniger, gemaakt van grondstoffen die minder belastend zijn voor het milieuVrij van conserveringsmidellen, fosfaten, fosfonaten, kleurst..
4,97€
Excl. BTW:4,97€
Merk: HG
HG ECO koffiemachine ontkalkerHG ecologische koffiemachine ontkalker citroenzuurHoudt uw koffieapparaten vrij van kalk zorgt zo voor het behoudt van een lekkere koffie smaakDuurzame en milieuvriendelijker ontkalker, gemaakt van grondstoffen die minder belastend zijn voor het milieuVrij van conserver..
5,20€
Excl. BTW:5,20€
Merk: HG
HG ECO kookplaatreinigerHG ecologische kookplaatreinigerOm de dagelijkse vervuiling zoals kookvocht, vet en (lichte) kalkaanslag op een makkelijke manier te verwijderenDuurzame en milieuvriendelijker reiniger, gemaakt van grondstoffen die minder belastend zijn voor het milieuVrij van conserveringsmi..
4,66€
Excl. BTW:4,66€
Merk: HG
HG Eco OvenreinigerDe oven is één van de meest gebruikte apparaten in uw keuken. De oven wordt bijna dagelijks gebruikt om te bakken of braden. Daarom is het belangrijk om uw oven in goede conditie te houden door deze regelmatig goed schoon te maken. HG ECO ovenreiniger geeft u hierbij ook de mogeli..
7,74€
Excl. BTW:7,74€
Merk: HG
HG ECO toiletgelHG ecologische toiletgelIdeaal om vuil en kalkaanslag effectief te verwijderen uit de toiletpot. Na het gebruik is de toiletpot weer blinkend schoon met een heerlijke frisse geur!Bevat geen schuurmiddelen of agressieve bestanddelen en is daarom veilig voor alle glazuur, chroom, email..
2,93€
Excl. BTW:2,93€
Merk: HG
HG ECO ToiletreinigerHG ecologische toiletruimtereinigerVoor dagelijkse fris ruikende reiniging van toiletbril, buitenkant van de toiletpot, stortbak, fonteintje, kraan en deurkrukBevat geen schuurmiddelen of agressieve bestanddelen en is daarom veilig voor alle glazuur, chroom, email, kunststof en ..
3,96€
Excl. BTW:3,96€
Merk: HG
HG ECO wasmiddeltoevoeging tegen stinkend wasgoedHG ecologische wasmiddeltoevoeging tegen stinkend wasgoedTegen alle nare geurtjes. Laat uw wasgoed weer heerlijk fris te laten ruiken!Duurzame en milieuvriendelijker reiniger, gemaakt van grondstoffen die minder belastend zijn voor het milieuVrij van ..
6,45€
Excl. BTW:6,45€
Merk: HG
Hg Fruitvliegjes Navulling..
7,96€
Excl. BTW:7,96€
Merk: HG
Hg Gel Ontstopper 1ltr...
7,30€
Excl. BTW:7,30€
Merk: HG
Hg Glas- En Spiegelspray 0,5LToepassing: Verwijder snel en gemakkelijk vet en vuil van glas en spiegels met de glas en spiegel spray van HGDe spray droogt na gebruik weer streeploos opPassend voor: alle soorten glas en spiegelsSpray het middel op het glas of de spiegel en wrijf uit met een schone do..
3,48€
Excl. BTW:3,48€
Merk: HG
Hg Glazenwasser 0,5LToepassing: De HG glazenwasser reinigt en ontvet ramen intensief, met een streeploos resultaatDe formule is super geconcentreerd,waardoor deze moeiteloos reinigt en ontvet zonder dat deze ammonia en spiritus bevatVoldoet aan alle professionele eigen en is ook nog eens pH-neutraal..
5,43€
Excl. BTW:5,43€
Merk: HG
Hg Graffiti Remover 0,6LHG graffiti remover verwijdert spuitbusverf, verse verfspatten en viltstiftvervuiling van kwetsbare oppervlakken zoals verf, lak en kunststof. Het kan ook gebruikt worden op andere gladde oppervlakken zoals glas, metaal, plexiglas, marmer, graniet en eterniet. Het product is ..
18,98€
Excl. BTW:18,98€
1 - 25 van 104 (5 pagina's)