Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Zomerpret / Waterpret

Zomerpret / Waterpret
Merk: Alert
Alert Splash opblaasbare alpaca sproeierKnuffelen en afkoelen doe je met deze leuke alpaca sproeier. Blaas hem op, sluit hem aan op een tuinslang en klaar is kees. Voor je het weet sta jij heerlijk te genieten van de koude druppels die hij uitsproeit. Zo heb jij niet alleen een alpaca, maar ook nog ..
25,79€
Excl. BTW:25,79€
Alert Waterglijbaan 549 cm Oranje/Blauw/Groen Alert Waterglijbaan 549 cm Oranje/Blauw/Groen
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Alert
Alert waterglijbaanCreëer een waterparadijs in je eigen tuin met deze waterglijbaan. Rol de ruim 549 cm lange glijbaan op een geschikte plek uit om met een kleine aanloop te kunnen glijden. Zet hem vast en laat hem vol lopen met de tuinslang. Zodra het water over de baan heen loopt vanuit de sproeie..
30,68€
Excl. BTW:30,68€
Alert Waterglijbaan 549x79 cm Oranje/Groen Alert Waterglijbaan 549x79 cm Oranje/Groen
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Alert
Alert waterglijbaanCreëer een waterparadijs in je eigen tuin met deze waterglijbaan. Rol de ruim 549 cm lange glijbaan op een geschikte plek uit. Zet hem vast en laat hem vol lopen met de tuinslang. Zodra het water over de baan heen loopt vanuit de sproeiers in de zijkanten is het tijd om te glijden..
17,28€
Excl. BTW:17,28€
Alert Waterline Octopus Sproeier Alert Waterline Octopus Sproeier
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Alert
Sluit dezeAlert Waterline octopus sproeier met kleurrijke armen aan op de tuinslang en hij zal wild om zich heen spuiten. Perfect voor warme zomerdagen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar...
15,96€
Excl. BTW:15,96€
Merk: Basic
Aqua Fun Waterballon Inclusief Aansluiting 300 Stuks..
2,45€
Excl. BTW:2,45€
Merk: Basic
Aqua Fun zelf-afsluitbare waterballonWaterballonnen opblazen en vullen is niet zo moeilijk maar om er dan nog een knoop in te leggen... dat levert vaak de nodige frustratie op. Met deze ballonnen is dat probleem opgelost. Vul de ballonnen door het bijgeleverde tuitje, trek ze los en de ballonnen slu..
1,89€
Excl. BTW:1,89€
Merk: Bestway
Bestway 52213 H2O Go waterslide bowling Sluit een tuinslang aan en HOPEnkele glijbaan met een na