Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Leesboeken

Leesboeken
Boek 77 Superslimme Dingen Die Je Moet Weten Over Mijn En Jouw Thuis
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Boek 77 superslimme dingen die je moet weten over mijn en jouw thuisHet cijfer 7 in veel culturen een bijzonder getal isIglo's niet instorten door hun koepelvormJe in de toekomst wormen en sprinkhanen zult etenNiet alle kamerplanten (veel) zonlicht nodig hebbenDe eerste stofzuigers zo zwaar waren da..
9,79€
Excl. BTW:9,79€
Boek Agent en Boef Boevenstreken 3 Voorlees Verhalen
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Het boek Agent en Boef Boevenstreken bestaat uit80 pagina's met 3 leuke voorlees verhalen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar...
19,43€
Excl. BTW:19,43€
Boek Agent en Boef Bravo voor Boefini
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Boek Agent en Boef Bravo voor BoefiniEen avontuur van Agent en Boef voor beginnende lezers! 'Agent', zegt Boef. 'Wie ben ik?' 'Jij bent toch Boef?' zegt Agent. 'Niet meer', zegt Boef. 'Ik ben nu Boefini, de grote goochelaar. En jij bent mijn publiek. Ik ga een truc doen.' Een grappig verhaal om zelf..
10,59€
Excl. BTW:10,59€
Boek Agent en Boef Fop Post
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Boek Agent en Boef Fop PostEr is post. Een brief voor agent. Wat staat erin? Boef mag weg! Dat is wel raar.....
10,59€
Excl. BTW:10,59€
Boek Ariol Een Ezel Zoals Jij En Ik
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Boek Ariol Een ezel zoals jij en ikNieuwsgierig, vindingrijk en energiek. Ariol is een héél gewone jongen, behalve dan zijn blauwe vel, lange oren en te grote bril. Ariol is een ezel... zoals jij en ik. Ramono en Ariol trappen samen lol. Maar om de vieze grappen van Ramono kan niet iedereen lachen. ..
8,80€
Excl. BTW:8,80€
Merk: Basic
Boek AVI E3 Leren Lezen met Kluitman Rens en Robo Mijn Hond Is Een HeldRobo is het robothondje van Rens. Hij wil graag beroemd worden en in de krant komen. Misschien lukt het om iemand te redden bij een brand! Maar de brandweer heeft alles onder controle. Hoewel… Zit daar niet toch iemand verborgen ..
8,31€
Excl. BTW:8,31€
Boek AVI E3 Pip en Peer Bles Moet Blijven
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Basic
Boek AVI E3 Pip en Peer Bles Moet BlijvenPip en Peer krijgen vreselijk nieuws: Bles moet weg van stal omdat hij te oud is voor de lessen. Dat mag niet gebeuren! Samen verzinnen Pip en Peer een plan om Bles te redden...
8,06€
Excl. BTW:8,06€
Merk: Basic
Boek AVI M4 Leren Lezen met Kluitman Choco Gaat naar de Winkel‘Wacht je op ons, Choco?’ vraagt Kris. ‘We gaan even naar de winkel.’ De winkel? denkt Choco. Dat klinkt leuk. Ik wil ook mee!Ze wacht tot Roos en Kris weg zijn. Dan kruipt ze stiekem door het hek. Ze rent de weg op, achter Roos en Kris a..
8,06€
Excl. BTW:8,06€
Boek AVI Start Leesfeest
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Boek AVI Start LeesfeestDit boek werd speciaal samengesteld voor kinderen die net leren lezen en is ideaal om op een leuke manier de leesvaardigheid te ontwikkelen. Je kind start met woordjes en korte zinnen en leest daarna al helemaal zelf twee vrolijke verhalen. De kleurrijke illustraties maken he..
9,58€
Excl. BTW:9,58€
Boek Brikkie en de Stoute Kippen
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Boek Brikkie en de Stoute KippenPietje woont met haar papa en haar knuffels in een huis met een tuin. In die tuin staat Brikkie, het rode autootje dat ooit van opa was. Buurvrouw Eitje wil Brikkie hebben om er een kippenhok van te maken. Pietje is het daar helemaal niet mee eens en verzint een plan...
12,18€
Excl. BTW:12,18€
Boek Brikkie en Spookje Piekhaar
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Boek Brikkie en Spookje PiekhaarBuurvrouw Eitje wil het haar van Pietje knippen. Pietje wil dat helemaal niet en vlucht weg met Brikkie en haar vriendjes. Onderweg komt ze een spook tegen. Het spook is op zoek naar het verdwenen spookje Piekhaar. Pietje helpt met zoeken. Zullen ze het spookje vinden..
12,18€
Excl. BTW:12,18€
Boek Dagboek van een Muts Droomreis Parijs
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Boek Dagboek van een Muts Droomreis ParijsHet is vakantie en Nikki verveelt zich. De tour met de Bad Boyz-band is abrupt gestopt. En tijdens een optreden met haar eigen bandje is Nikki bijna van het podium GESTORT. Om je kapot te schamen! Dan krijgt Nikki een telefoontje: of ze met haar band (lees: ..
15,04€
Excl. BTW:15,04€
Boek Dagboek van een Muts Jubileumeditie + Sleutelhanger
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Basic
Boek Dagboek van een Muts Jubileumeditie +SleutelhangerEen nieuwe school, nieuwe aartsvijanden. En ook een nieuw dagboek, zodat Nikki al haar ellende kwijt kan. Wanneer haar vader, ongediertebestrijder, een contract sluit met een poepiesjieke eliteschool, krijgt Nikki een beurs. Maar… hoe word je po..
16,06€
Excl. BTW:16,06€
Merk: Basic
Boek Dagboek van een Muts Limited EditieEen nieuwe school, nieuwe aartsvijanden. En ook een nieuw dagboek, zodat Nikki al haar ellende kwijt kan. Wanneer haar vader, ongediertebestrijder, een contract sluit met een poepiesjieke eliteschool, krijgt Nikki een beurs. Maar… hoe word je populair zonder c..
9,12€
Excl. BTW:9,12€
Boek Dagboek van een Muts op TourNee
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Basic
Boek Dagboek van een Muts op TourNeeNikki kan niet wachten tot de zomervakantie begint: dan mag ze op tournee met de populaire Bad Boyz-band en haar geheime liefde Brandon! ZWIJMEL. Bovendien mag Nikki optreden in de openingsact! Maar wie heeft er stiekem ook een plekje weten te bemachtigen in de to..
15,13€
Excl. BTW:15,13€
Boek De Bende Van Stinkhond
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Het boek De Bende Van Stinkhond bestaat uit 88 pagina's en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar..
12,02€
Excl. BTW:12,02€
Boek De Gorgels en de Laatste Kans met Kleurboek
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Boek De Gorgels en de Laatste Kans met kleurboekPlotseling ziet Melle een enorme zeearend. Op zijn rug zitten Waakgorgel Jukko en een slapende Grensgorgel uit het Hoge Noorden. Jukko slaat alarm: de Brutelaars zijn dit jaar extra vroeg onderweg naar het Zuiden. En de Paarsgestipte Groensnotbrutelaar..
18,59€
Excl. BTW:18,59€
Boek De Magische Tovervinger
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Boek De Magische TovervingerMeneer Kreitjes en zijn zonen jagen op eenden. Als hun buurmeisje ze wil laten ophouden, wordt ze uitgelachen. Ze zwaait met haar tovervinger en dat heeft grote gevolgen voor de familie Kreitjes. De tovervinger is een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl..
14,45€
Excl. BTW:14,45€
Boek De Waanzinnige Boomhut - Het Waanzinnige Doeboek
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Boek De Waanzinnige Boomhut - Het Waanzinnige Doeboek,duik in de waanzinnige wereld van de waanzinnige boomhut..
12,02€
Excl. BTW:12,02€
Merk: Basic
Boek De Waanzinnige Boomhut 143 VerdiepingenAndy en Terry hebben weer dertien verdiepingen toegevoegd aan hun waanzinnige boomhut. Er is nu een kringloopstation, een sloopkogel en een spookachtig kerkhof waar het altijd middernacht is. Andy en Terry gaan kamperen op hun nieuwe kampeerterrein. Daar v..
15,86€
Excl. BTW:15,86€
Boek De Waanzinnige Boomhut 156 Verdiepingen
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Boek De Waanzinnige Boomhut 156 VerdiepingenAndy en Terry hebben weer dertien verdiepingen toegevoegd aan hun steeds waanzinniger wordende boomhut. Er is nu een wensput, een wereldrecordverbreekverdieping, een gevonden-worstjesbureau en een superstinkende-dingen verdieping. Op de avond voor Kerstmis..
16,77€
Excl. BTW:16,77€
Boek De Waanzinnige Boomhut Het Doeboek
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Boek De Waanzinnige Boomhut Het DoeboekOntcijfer boodschappen met de Boomhutcode, ontwerp een superheld en ontsnap uit het Labyrint des Doods. Een boek vol te gekke kruiswoordraadsels, puzzels, woordzoekers, quizjes en zoek-de-verschillen...
11,56€
Excl. BTW:11,56€
Boek De Waanzinnige Boomhut van 130 Verdiepingen
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Basic
Boek De Waanzinnige Boomhut van 130 VerdiepingenAndy en Terry nemen je deze keer mee naar de ruimte! Andy en Terry hebben weer dertien verdiepingen toegevoegd aan hun boomhut en die is nu nog waanzinniger! Er is een zeepbellenblazer, een GRIJPINATOR, een tijdverspilverdieping en een wc-papierfabriek..
15,86€
Excl. BTW:15,86€
Boek De Wondere Wilde Dieren
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Boek De Wondere Wilde DierenOntdek de planten en dieren die leven op de ongerepte plekken van onze aarde. Ontmoet de mensen die zich inzetten om de wonderlijke leefomgevingen in stand te houden. En leer hoe jij ook het verschil kunt maken!..
16,64€
Excl. BTW:16,64€
Boek De Zoete Zusje Lossen Het Op
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Boek De Zoete Zusje Lossen Het OpHet ideale boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of om zelf te lezen vanaf 7 jaar. Geschreven door Hanneke de Zoete en met illustraties van Iris Boter. Het is meivakantie en de Zoete Zusjes Saar en Janna willen een geheime hut bouwen op de zolder. Tijdens het spelen vin..
14,33€
Excl. BTW:14,33€
1 - 25 van 125 (5 pagina's)