Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Swingball

Swingball
Mookie 3in1 First Multiplay Swingball
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Mookie
De Mookie 3in1 First Multiplay Swingballis de perfecte introductie tot Swingball, voor de jongste spelers! De 3in1 Swingball bevat First Swingball, First Soccer en First Basketball. Het is een geweldige manier om de hand-oogcoördinatie te ontwikkelen en kinderen veel actief plezier te bezorgen. Ontw..
47,67€
Excl. BTW:47,67€
Merk: Mookie
Mookie All Surface Classic SwingballHet is de klassieke game die we allemaal kennen en waar we van houden ... met een gloednieuwe look! De Classic All Surface Swingball is al generaties lang een hit bij gezinnen: het draait allemaal om de strijd om de bal naar de boven- of onderkant van de spiraal t..
53,54€
Excl. BTW:53,54€
Mookie All Surface Pro Swingball
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Mookie
DeMookie All Surface Pro Swingball is een spel voor degenen die wat competitiever zijn dan de rest. De Pro Swingball wordt geleverd met een stalen paal, ontworpen voor duurzaamheid en de meest competitieve spelers. De paal kan in hoogte versteld worden tot 1,8 meter, bevat een powerplay spiraaltop e..
62,32€
Excl. BTW:62,32€
Merk: Mookie
Mookie Classic Swingball is een favoriet voor het hele gezin, erg leuk voor spelers van alle leeftijden en ideaal voor gebruik in de tuin of op heen speelplein. Met een echte tennisbal en een spiraal, waaraan het touw bevestigd is, biedt Swingball een superieure speelervaring. Swingball is een gewel..
33,66€
Excl. BTW:33,66€
Mookie Early Fun Swingball
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Mookie
Mookie Early Fun Swingballis de perfecte introductie tot Swingball voor de kleintjes! Al het plezier van het klassieke Swingball spel, ontworpen met uw kinderen in gedachten. Early Fun Swingball wordt geleverd met een paal met een spinnertop, waaraan het touw bevestigd is, een veilige schuimrubberen..
33,00€
Excl. BTW:33,00€
Mookie Lite Swingball
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Mookie
Mookie Lite SwingballOf je nu binnen, buiten in de tuin of zelfs op het strand bent, deze draagbare Swingballset kan op bijna elke ondergrond worden gebruikt. Vul gewoon de basis met zand of water en je bent klaar om te spelen. Wanneer het speelgoed niet in gebruik is, doet de basis ook dienst als h..
36,65€
Excl. BTW:36,65€
Merk: Mookie
Vervangingsset voor je Mookie Swingball. Zo kun je weer 15.000 keer slaan! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar...
7,26€
Excl. BTW:7,26€
Merk: Mookie
Mookie Tournament All Surface SwingballAls je nog niet competitief was, ben je dat nu wel! De Tournament All Surface Swingball van Mookie is een spel dat iedereen in beweging zal krijgen. Compleet met een in hoogte verstelbare paal (1,4 meter), een rubberen tennisbal en twee tennisrackets. De nieuwe..
40,32€
Excl. BTW:40,32€
1 - 8 van 8 (1 pagina's)