Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Ontkalkingsmiddelen

Ontkalkingsmiddelen
Merk: Bosch
Descaling tablets for coffee machines and kettles and hot water dispensers.Inhoud: 6 stToepassing: KoffiezetapparaatType: Ontkalker..
8,52€
Excl. BTW:8,52€
Bosch B/s Ontkalkingstabs Tcz8002a
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Bosch
B/s Ontkalkingstabs Tcz8002aToepassing: gebruik de ontkalkingstabletten om op een veilige en betrouwbare wijze de kalkafzetting in de koffiemachine te verwijderenVerwijdert kalkaanslag en beschermt tegen corrosieHet regelmatig ontkalken van de machine verlengt de levensduurPassend voor: alle Bosch v..
17,73€
Excl. BTW:17,73€
BOSCH SIEMENS B/s Vloeibare Ontkalker 250ml
Voorradig 1 - 2 werkdagen
B/s Vloeibare Ontkalker 250mlVloeibare ontkalkerPassend voor: waterkokers, koffiemachines en stoomovensGeproduceerd in DuitslandInhoud: 250 mlVerpakkingsvorm: FlesUitvoering: Origineel..
9,23€
Excl. BTW:9,23€
B/s Vw/wasmachine Ontkalker 250gVerwijdert kalkaanslag snel en effectiefPassend voor: was- en vaatwasmachinesInhoud: 250 gInhoud verpakking = voor één keer ontkalken..
11,18€
Excl. BTW:11,18€
Delonghi Airco Ontkalker
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Delonghi
Delonghi Airco OntkalkerOntkalker voor lucht/water airconditioners.Passend voor: o.a. PACW130A en PACW110ECOInhoud: 500 mlLet op: De airconditioners PACWE110ECO en PACWE125 hebben een antikalkfilter en moeten niet ontkalkt worden.Uitvoering: Origineel..
7,91€
Excl. BTW:7,91€
Merk: Delonghi
De De'Longhi ontkalker EcoDecalk is een Ecologische ontkalker welke geschikt is voor automatische koffie -en espressomachines, goed voor 5 ontkalkingsbeurten. Voor het behoud van het perfecte kopje koffie en de kwaliteit van uw koffiemachine is het raadzaam om regelmatig uw koffiemachine te ontkalke..
12,14€
Excl. BTW:12,14€
Delonghi EcoDecalk Mini Koffiemachine Ontkalker 2x 100ml
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Delonghi
EcoDecalk mini is de De'Longhi ecologische ontkalker.De formule is naast 100% ecologisch, ook krachtiger tegen kalkaanslag in espressomachines.Ontkalk regelmatig uw koffiemachine voor het behoud van een perfect Italiaans kopje koffie en de kwaliteit van uw koffiemachine met de Koffiemachine ontkalke..
7,30€
Excl. BTW:7,30€
Durgol Forte Ontkalker 1L
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Durgol
Wordt geadviseerd voor het verwijderen van cement- sluier, hardnekkige kalkaanslag en zoutuitbloeiingen. Vooral voor professionele toepassingen in sanitaire ruimten en in de bouwsector. Zeer snelle werking om hardnekkige kalkaanslag te verwijderen. 1 liter durgol® forte lost ca. 130 gram kalk op...
7,48€
Excl. BTW:7,48€
Durgol Swiss Espresso Ontkalker 500 ml
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Durgol
Durgol Swiss Espresso ontkalkerDe beste ontkalker voor alle merken vol- en halfautomaten en capsulemachines. Het geeft uw koffie de aroma, crema en juiste temperatuur weer terug.Durgol Swiss Espresso is zeer effectief tegen kalk en werkt tot 10 x sneller dan andere ontkalkproducten.Reduceert service..
11,35€
Excl. BTW:11,35€
Merk: Durgol
Durgol Swiss Espresso ontkalkingsmiddel voor koffiezetapparatenDe beste ontkalker voor alle merken vol- en halfautomaten en capsulemachines. Het geeft uw koffie de aroma, crema en juiste temperatuur weer terug. DurgolSwiss Espresso is zeer effectief tegen kalk en werkt tot 10 x sneller dan andere on..
6,71€
Excl. BTW:6,71€
Merk: Durgol
Durgol Swiss ontkalker voor koffiepadmachineSpeciaal ontwikkeld voor padmachines en uiteraard geschikt voor alle merkenZeer effectief, eenvoudig en veilig in gebruikSnelle en grondige ontkalking gegarandeerd zonder extra inwerktijd1 fles is voor 4x ontkalkenInhoud: 500 ml..
5,29€
Excl. BTW:5,29€
Merk: Durgol
Durgol Swiss Steamer ontkalkerSwiss steamer garandeert een moeiteloze, snelle en veilige ontkalking van hoogwaardige stoomovens van alle merken. Voor alle typen boilersteamers of stoomovens met bodemschaal of waterreservoir stoomovens. Het apparaat is na het ontkalken en naspoelen veilig voor levens..
9,90€
Excl. BTW:9,90€
Merk: Durgol
Durgol Swiss Vapura ontkalkerZoals alle heet waterapparaten moeten stoomapparaten ook regelmatig worden ontkalkt.Durgol Swiss Vapurazorgt voor een optimale werking van het apparaat en voor een langere levensduur. Speciaal ontwikkelend voor stoomstrijksystemen, stoomstrijkstations en stoomreinigers.R..
9,90€
Excl. BTW:9,90€
Merk: Durgol
Durgol universeel bio ontkalkerIs een ecologische snelontkalker op basis van melkzuur voor keukenapparatuur, huishoudartikelen, oppervakken en armaturen. Een combinatie van de krachtige werking en ’n minimaleaantasting van het milieu. De speciale formule garandeert een efficiënte ontkalkingen tast d..
6,61€
Excl. BTW:6,61€
Merk: Durgol
Durgol universeel ontkalkerDe universele snel-ontkalker is geschikt voor alle huishoudelijke voorwerpen zoals filterkoffiezetapparaten, waterkokers, kraanzeefjes, pannen, vazen, armaturen. De speciale formule garandeert een efficiënte ontkalking en tast daarbij het materiaal niet aan. Voor ontkalken..
5,66€
Excl. BTW:5,66€
Merk: Gaggia
Nieuwe Gaggia Ontkalker formule is ontwikkeld voor de verbetering van het ontkalken resultaten voor uw Gaggia machine. Het is zeer effectief in vergelijking met de vorige Gaggia ontkalker witte verpakking. Geschikt voor zowel de espressomachines als de koffieapparaten van Gaggia. Dit is de opvolger ..
6,96€
Excl. BTW:6,96€
Merk: HG
Verwijdert kalkaanslag, roestvlekken, urinesteenHG hagesan blauw is een sterk geconcentreerd middel voor het verwijderen van kalkaanslag en kalksteen van: kranen, badkuipen, toiletten en douchewanden en het kalkvrij maken van slecht sproeiende douchekoppen. HG hagesan blauw verwijdert ook roestvlekk..
5,84€
Excl. BTW:5,84€
Merk: HG
Hg Hardhout Ontgrijzer 0,5lToepassing: Voor de behandeling van vergrijst en grauw geworden hardhouten tuinmeubelenDe meubelen zijn in één eenvoudige behandeling weer blank en schoon te makenPassend voor: hardhout, maar ook andere houtsoorten zoals meranti, mahoni, vuren, rieten, rotan of bamboemeube..
4,11€
Excl. BTW:4,11€
Merk: HG
Hg Snelontkalker 0,5LHG ontkalker voor koffiezetapparaten, waterkokers en wasmachines verwijdert kalk en ketelsteen in heetwater apparatuur, zoals een koffiezetapparaat, waterkoker of wasmachine. Deze kalk en ketelsteen wordt effectief verwijderd en is absoluut veilig voor je apparatuur. Door de afz..
5,98€
Excl. BTW:5,98€
Merk: HG
HG Reiniger en Ontkalker Waterkoker 500 mlToepassing: Voor de reiniging en ontkalking van waterkokersSpeciaal ontwikkeld om kalkaanslag en vervuiling gemakkelijk, snel maar veilig uit de waterkoker te verwijderenHet product is reukloos en laat geen smaak achterRegelmatig reinigen en ontkalken va de ..
3,40€
Excl. BTW:3,40€
Krups F054 Ontkalkings Set voor Koffiezetapparaten
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Krups
Ontkalkingsmiddel voor de Krups Espresseria, Orchestro, Artese en overige espresso-apparaten1x pH teststrookje voor de waterhardheid2 x 40 gram ontkalkingspoeder...
3,80€
Excl. BTW:3,80€
Merk: Krups
Specificaties: XS3000Pakje van 10ReinigingstablettenVoor o.a.:Espresseria Automatic XP 9000Espresseria Automatic XP 7200Espresseria Automatic XP 7220Espresseria Automatic XP 7240..
8,77€
Excl. BTW:8,77€
Merk: Melitta
Deze vloeibare ontkalker verwijderd op zeer efficiente wijze alle kalk uit alle merken koffiezetapparaten en waterkokersVerlengt de levensduur van koffiezetapparaten en waterkokers250 ml inhoud..
5,13€
Excl. BTW:5,13€
Melitta Anti Calc Vloeibare Ontkalker voor Koffie/Espressomachines
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Melitta
Melitta Anti Calc Vloeibare Ontkalker voor Koffie/EspressomachinesMet het ontkalkingsmiddel Melitta Vloeibaar verwijdert u snel en grondig kalkresten dankzij de geconcentreerde kracht van het daarin aanwezige citroenzuur.Ontkalk regelmatig uw apparaat(eenmaal per maand of uiterlijk na 40 koffiezetbe..
16,74€
Excl. BTW:16,74€
Melitta Mel. Anti Calc Liq. Caps 100ml
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Melitta
Mel. Anti Calc Liq. Caps 100mlSpeciale ontkalker voor capsule- en koffiepadmachinesGebruiksvriendelijk: handige vloeibare ontkalker in afzonderlijke portie. Meng de inhoud van het zakje met het water in het waterreservoir en start het ontkalkingsprogrammaZeer doeltreffend en niet-schurend: de niet-a..
6,29€
Excl. BTW:6,29€
1 - 25 van 46 (2 pagina's)