Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Opbergkisten / Opbergkasten

Opbergkisten  / Opbergkasten
Deze grijze speelgoed opbergkist met rugleuning past met past perfect in elke kamer. Dit multifunctionele meubelstuk leert het kind al jong op een speelse manier het speelgoed op te ruimen.Gemaakt van stevig MDFOok handig als een extra zitbankje2 handgrependus makkelijk te verplaatsenDuurzame en gem..
39,02€
Excl. BTW:39,02€
Deze witte speelgoed opbergkist met rugleuning past met past perfect in elke kamer. Dit multifunctionele meubelstuk leert het kind al jong op een speelse manier het speelgoed op te ruimen.Gemaakt van stevig MDFOok handig als een extra zitbankje2 handgrependus makkelijk te verplaatsenDuurzame en gema..
49,86€
Excl. BTW:49,86€
Dit houten boekenrek in vrolijke kleuren past perfect in elke kamer. In dit multifunctionele meubelstuk kan het kind op een speelse manier de boeken selecteren en opruimen.Stevig MDF frame4 rijen opbergvakken van een stevige kwaliteit stofOpbergruimte voor boeken van verschillende formatenKleuren: n..
38,68€
Excl. BTW:38,68€
Merk: Disney Cars
In deze Disney Cars Legends speelgoed opbergdoos met een stoer dessin kun je al je speelgoed bewarenGemaakt van stevigCanvasMet tot de verbeelding sprekend Disney Cars Legends themaDe opbergdoos is opvouwbaar dus makkelijk op te bergenAfmetingen ca. 56 x36 x34 cm..
15,30€
Excl. BTW:15,30€
Merk: Lama
Deze Lama houten speelgoed opbergkastmetmooie heldere kleuren past perfect in elke kamer. Dit multifunctionele meubelstuk leert het kindal jong op een speelse manierhet speelgoed op te ruimen.Met tot de verbeelding sprekend Lama themaStabiele en hoogwaardige houten MDF constructie voor een lange lev..
23,32€
Excl. BTW:23,32€
Leuke kinderkofferset, van de brandweer, met allemaal leuke bandweerauto's. De koffertjes zitten met 3 stuks in elkaar, dus in 3 verschillende maten.Koffer Brandweer S 20 x 14 x 7,5cmKoffer Brandweer M 25 x 18 x 8 cmKoffer Brandweer L 29 x 19 x 9 cm..
17,15€
Excl. BTW:17,15€
1 - 6 van 6 (1 pagina's)