Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Nachtlampjes

Nachtlampjes
Merk: Alecto
Blauw-kleuren nachtlampje ideaal voor oriëntatieverlichting in de kinderkamer, gang, garage, etc. Zeer energiezuinig 0,18 WattStroomverbruik: 0.3 WStroomvoorziening: 230Kleur: Wit..
6,68€
Excl. BTW:6,68€
Alecto LED Nachtlamp Alecto LED Nachtlamp
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Alecto
Alecto LED nachtlampVoor kinderen is de nacht een groot mysterie. De vrolijke zon verdwijnt en er verschijnt een spookachtige maan aan de hemel. Alles is stiller en gedempter dan overdag. Dus áls monsters en geesten stiekem tóch bestaan (ook al zeggen papa en mama van niet), dan komen ze geheid ’s n..
7,78€
Excl. BTW:7,78€
Ansmann Ansm.nachtlamp En Sensor En Batt Ansmann Ansm.nachtlamp En Sensor En Batt
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Ansmann
Ansm.nachtlamp En Sensor En BattMini-LED-sensor nachtlampje met geïntegreerde schemerings- en bewegingssensorIdeaal voor trappen, kasten, kelders, gangen, ingang woning en garages omdat er geen stroomvoorziening nodig isDankzij de ingebouwde bewegingssensor reageert de LED-lamp automatisch binne..
10,44€
Excl. BTW:10,44€
Merk: Brennenstuhl
Het extreem energiebesparende LED-nachtlampje met schemersensor schakelt automatisch aan als het donker/schemering is en weer uit als het helder is.Het nachtlampje regelt automatisch de schakeltijd, dus handmatig schakelen is niet nodig.De oriëntatieverlichting met eurostekker maakt ook indruk met d..
8,10€
Excl. BTW:8,10€
Merk: Brennenstuhl
LED-nachtlicht met batterij en 2 LED'sInfrarood-bewegingssensor met horizontale detectiehoek van 100° en reikwijdte van max. 3 mWarm, aangenaam lichtDrukschakelaar aan/uitOnafhankelijk van een stopcontact2 magneten en 1 haakIn blisterverpakkingLEDs: 2 SMDLichtstroom: 60 lmLichtduur: 20 hBatterij typ..
27,25€
Excl. BTW:27,25€
Merk: Brennenstuhl
De OL 02E LED-oriëntatieverlichting van Brennenstuhl met schemersensor overtuigt door zijn kwaliteit en veiligheid op alle gebieden.Het overtuigt ook met de volgende eigenschappen:• Oriëntatielicht met schemersensor en 2 LED's voor jarenlang gebruik• Extreem laag stroomverbruik, ca. 0,85 W• Gaat aut..
9,25€
Excl. BTW:9,25€
Merk: Century
Energie besparen met slim licht: Automatisch aan/uit.Aantal kleuren licht: 1Bewegingssensor: JaDag / nacht-sensor: JaDraaibaar licht: NeeIncl. batterij(en): NeeIngangsvoltage: 220 - 240 V AC 50/60 HzIP-codering: IP20Kleur: WitKleur van het product: WitKleurtemperatuur: 4000 KLichtkleur: Natuurlijk W..
11,47€
Excl. BTW:11,47€
Merk: Hama
Geïntegreerde schemersensor schakelt het nachtlicht overeenkomstig de lichtverhoudingen automatisch in en uitDoor iets te draaien aan de buitenring kan het nachtlicht worden in- en uitgeschakeld en op de auto-modus (voor schemersensor) worden gezetDimschakelaar: JaDimsensor: JaLampen: LEDLichtkleur:..
10,41€
Excl. BTW:10,41€
Merk: Hama
Geïntegreerde schemersensor schakelt het nachtlicht overeenkomstig de lichtverhoudingen automatisch in en uitDimschakelaar: JaDimsensor: JaLampen: LEDLichtkleur: Wit..
4,99€
Excl. BTW:4,99€
Hama Led-nachtlampje Basic Met Stekker Schemersensor Energiebesp. Blauw
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Blauwe nacht- en oriëntatieverlichting met energiebesparende led-lichtdiode voor lage verlichting bij de vloer voor kinderkamers, badkamers en slaapkamers, gangen, trappen, kelders, etcHelderheidssensor reageert op de lichtomstandigheden: schakelt de nachtverlichting automatisch in als het donker is..
5,53€
Excl. BTW:5,53€
Hama Led-nachtlampje Basic Met Stekker Schemersensor Energiebesp. Rood
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Rode nacht- en oriëntatieverlichting met energiebesparende led-lichtdiode voor lage verlichting bij de vloer voor kinderkamers, badkamers en slaapkamers, gangen, trappen, kelders, etcHelderheidssensor reageert op de lichtomstandigheden: schakelt de nachtverlichting automatisch in als het donker is e..
5,53€
Excl. BTW:5,53€
Hama Led-nachtlampje Basic Met Stekker Schemersensor Energiebesp. Wit
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Witte nacht- en oriëntatieverlichting met energiebesparende led voor lage verlichting bij de vloer voor kinderkamers, badkamers en slaapkamers, gangen, trappen, kelders, etcHelderheidssensor reageert op de lichtomstandigheden: schakelt de nachtverlichting automatisch in als het donker is en uit als ..
5,53€
Excl. BTW:5,53€