Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Bewegingsmelders

Bewegingsmelders
Hama PIR Beweging Sensor met Schemer Sensor
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
For automatically switching electric consumers, e.g. standard lamps in dark corridors or staircases if some motion is detected and in case of lighting conditions under 5 luxNo need to make changes to the domestic installation, simply install between the wall socket and the consumer (e.g. lamp)When a..
12,07€
Excl. BTW:12,07€
Merk: Nedis
Deze Nedis® infrarood bewegingssensor voorkomt dat het licht per ongeluk aan blijft staan, wat goed is voor het milieu – om nog maar niet te spreken van de energierekening.De bewegingssensor biedt tevens het gemak dat je het licht niet handmatig hoeft aan te doen. De sensor is voorzien van instelbar..
18,57€
Excl. BTW:18,57€
Merk: Nedis
Deze Nedis® infrarood bewegingssensor voorkomt dat het licht per ongeluk aan blijft staan, wat goed is voor het milieu – om nog maar niet te spreken van de energierekening.De bewegingssensor is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en biedt tevens het gemak dat je het licht niet handmatig ho..
15,77€
Excl. BTW:15,77€
1 - 3 van 3 (1 pagina's)