Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Batterijtesters

Batterijtesters
Ansmann Digital Batterijtester
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Ansmann
Ansmann Digital BatterijtesterProfessionele tester voor de meest voorkomende (oplaadbare) batterijenBinnen 2-3 seconden wordt de actuele energie-inhoud weergegeven in stappen van 10%Bovendien wordt de celspanning afwisselend in volt (V) weergegevenHet meten gaat heel eenvoudig met behulp van een son..
56,86€
Excl. BTW:56,86€
Ansmann Universeel Batterijtester
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Ansmann
Ansmann Universeel BatterijtesterMulti-functionele batterijtesterDe batterijlader categoriseerd het resultaat in good, low of replaceGemakkelijk mee te nemenGeschikt voor: AA, AAA, C, D, 9V en knoopcellenPassend voor: alkaline, NiMH en NiCd-batterijen..
6,96€
Excl. BTW:6,96€
Hama Accu-/batterijtester Universeel Meetapparaat Voor Accu's Batterijen
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Handig testapparaat om snel en eenvoudig te controleren of de batterijen/accu's nog gebruiksklaar zijn of moeten worden vervangen of opgeladenDe batterijen of accu's worden onder belasting getest, dit zorgt voor een realistischer meetresultaatIndicatie van de restspanning via een driekleurige analog..
7,19€
Excl. BTW:7,19€
Hama Batterijtester Universeel Meetapparaat Voor Accu's Batterijen Knoopcellen
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Compact testapparaat voor het controleren van de energie-inhoud van standaard batterijen en accu's/oplaadbare batterijenHandig testapparaat voor alle standaard batterijen en oplaadbare batterijen/accu'sSnel en eenvoudig controleren of de batterijen/accu's nog gebruiksklaar zijn of moeten worden verv..
16,31€
Excl. BTW:16,31€
Merk: Nedis
Test het resterende energieniveau van AAA-, AA-, C-, D-, 9V- en knoopcelbatterijen met deze handige en compacte batterijtester...
8,02€
Excl. BTW:8,02€
1 - 5 van 5 (1 pagina's)