Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Weerstations

Weerstations
Merk: Alecto
Alecto BR700 Buienradar 3in1 weerstationMet dit 3 in 1 weerstation ben je altijd op de hoogte van de actuele weersomstandigheden bij jou in de buurt. Temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk zijn direct zichtbaar op het overzichtelijke display.Bereik buitensensor tot 30 meterDisplay 5.8" / 14,8 cm..
65,72€
Excl. BTW:65,72€
Alecto BR900 3in1 WiFi Buienradar Weerstation Zwart
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Alecto
De Alecto BR900 3in1 WiFi Buienradar weerstationmet draadloze buitensensor en app besturing. Dit weerstation is voorzien van een wifi verbinding en heeft 3 sensoren op de binnen- en buitenunit. Zo krijg je direct inzicht in actuele, lokale weersomstandigheden. Alle waarden zijn af te lezen via het k..
110,83€
Excl. BTW:110,83€
Alecto WS-1050 Weerstation
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Alecto
Draadloze buitensensor (443MHz)Temperatuurweergave binnen en buitenMin/max temperatuurweergaveWeergave in °C of °FTevens geschikt voor wandmontageBatterij bijna leeg indicatieVoeding binnenunit: 2x AAA batterijen (excl.)Voeding buitenunit: 2x AAA batterijen (excl.)..
18,30€
Excl. BTW:18,30€
Alecto WS-1150 Weerstation
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Alecto
Geanimeerde weersvoorspellingBinnen- en buitentemperatuurLuchtvochtigheid binnenWeergave laagste en hoogste gemeten temperatuur en luchtvochtigheidAlarm bij te hoge of lage temperatuurKlok met datum en alarmEeuwigdurende kalenderBatterij bijna leeg indicatieWerkt op batterijen: binnen 2x AA (excl.),..
26,40€
Excl. BTW:26,40€
Alecto WS-4800 Professioneel Weerstation
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Alecto
Draadloos weerstation met thermo-, hygro-, regen-, windrichting- en windsnelheidsmeterMet draadloze buitensensoren (868 MHz) op robuuste mastBinnen- en buitentemperatuurGevoelstemperatuur en dauwpuntHeat indexVorstwaarschuwingWeergave in °C of °FBinnen- en buitenluchtvochtigheidNeerslag data per uur..
131,12€
Excl. BTW:131,12€
Merk: Balance
Kleurrrijke thermometer, retro uitvoeringThermometerKleurrijk metaalRetro uitvoeringKleur RusticGebruik TemperatuurmetingType AnaloogAfmetingen 25 x 80 x 10 mm..
8,13€
Excl. BTW:8,13€
Merk: Grundig
Grundig weerstationBinnentemperatuurBuitentemperatuurLuchtvochtigheidmeterKlokDagaanduidingBeschikt over een comfort indicatorKalenderAlarmStand van de maanAfmeting: 17 x 18,2 x 15 cmKleur: zwart..
24,15€
Excl. BTW:24,15€
Hama Binnen-/buitenthermometer 18 Cm Analoog
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Heel eenvoudig de actuele kamer- en buitentemperatuur controlerenAnaloge thermometer voor binnen en buitenWeersbestendige kunststof behuizingOok ideaal voor controle en verlagen van de stookkosten: een graadje lager kan tot 6% stookkosten besparenOogje voor ophangen aan de muur met een spijker etcOp..
2,53€
Excl. BTW:2,53€
Merk: Hama
Voor uitbreiding van buitensensoren van verschillende weerstationsExtra buitensensoren voor weerobservatie op verschillende locatiesBuitensensor is compatibel met de volgende weerstations:136222, 136293, 136294, 186310, 186311, 186312..
9,03€
Excl. BTW:9,03€
Merk: Hama
Voor digitale weerobservatie met radiografische klokVorstalarm wordt bij -2 tot +3 °C geactiveerd zodat u op tijd opstaat om autoramen te krabben of sneeuw te vegenDraadloze DCF-klok met automatische tijdaanpassing aan de meest nauwkeurige klok ter wereldDe tijdzone kan handmatig worden ingesteld wa..
24,52€
Excl. BTW:24,52€
Merk: Hama
Voor digitale weerobservatie met radiografische klokBarometerweergave met luchtdruk voor het nauwkeurig observeren van weersveranderingenDisplayweergave voor temperatuur en luchtvochtigheid aan de buitenvoelerDraadloze DCF-klok met automatische tijdaanpassing aan de meest nauwkeurige klok ter wereld..
37,20€
Excl. BTW:37,20€
Merk: Hama
Voor digitale weergave van temperatuur, tijd, dag en datumThermometer:Weergave in graden Celsius of Fahrenheit Tijd-/kalender-/wekfunctie:Tijd schakelbaar tussen 12-/24-h-notatieDatum- en weekdagweergaveTimer met signaaltoonWek- en sluimerfunctieMuziekfunctie: 7 titels als wekmelodieExtra functie:Pr..
6,75€
Excl. BTW:6,75€
Hama Lcd-thermometer T-350 Zwart
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor het observeren van de temperatuur binnen en buitenDigitale weergave van binnen- (IN) en buitentemperatuur (OUT)Weergave van maximale en minimale waarden (max. en min.)Buitentemperatuur via sensor met een kabellengte van 150 cmOm op te hangen of neer te zetten..
9,05€
Excl. BTW:9,05€
Merk: Hama
Hama WDS-300 USB weerstationBasisstationUSB-zenderSoftwareNauwkeurige weersvoorspelling via internet voor max. 5 locatiesKeuze uit 20.000 steden in Europa, Noord-Amerika, Japan enAustralië4 daagse weersvoorspelling op het displayTijd/kalenderfunctieWeergave maanfaseTijd weergave zonsopkomst en onder..
75,50€
Excl. BTW:75,50€
Hama Weerstation 'Color EWS-1400'
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor digitale weerobservatie met radiografische klokDraadloze DCF-klok met automatische tijdaanpassing aan de meest nauwkeurige klok ter wereldVoor een betere leesbaarheid kan de achtergrondverlichting continu ingeschakeld via een voedingsadapter worden geregeldDisplayweergave voor temperatuur en lu..
53,75€
Excl. BTW:53,75€
Merk: Hama
Voor digitale weergave van temperatuur, vochtigheid, tijd, datum en weersvoorspellingWeergave van de weersvoorspelling met 4 symbolen: zonnig, licht bewolkt, bewolkt, regenachtigWeergave van de luchtvochtigheid voor binnen en buitenIntuïtieve bediening met 3 touch-sensoren op het displayDrie draadlo..
19,81€
Excl. BTW:19,81€
Hama Weerstation Black Line Plus Zwart
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor digitale weerobservatie met radiografische klokDraadloze DCF-klok met automatische tijdaanpassing aan de meest nauwkeurige klok ter wereldWeergave van de maanfasen voor de betreffende dag - van nieuwe maan tot afnemende maanDisplayweergave voor temperatuur en luchtvochtigheid aan de buitenvoele..
56,42€
Excl. BTW:56,42€
Hama Weerstation Black Line Zwart
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Digitale weergave van temperatuur, tijd, weersvoorspelling en luchtvochtigheidTouch-sensor voor het comfortabel activeren van de achtergrondverlichting en snooze-functieVoor elk perspectief: ongeacht vanuit welke kijkhoek, het VA-display biedt altijd het beste beeld met hoog contrastVoor een betere ..
41,82€
Excl. BTW:41,82€
Hama Weerstation EWS-200 Zwart
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor digitale weerobservatie met radiografische klokDraadloze DCF-klok met automatische tijdaanpassing aan de meest nauwkeurige klok ter wereldDe tijdzone kan handmatig worden ingesteld wanneer de DCF-tijd afwijkt van de tijdszoneWeergave van de weersvoorspelling met 4 symbolen: zonnig, licht bewolk..
31,97€
Excl. BTW:31,97€
Hama Weerstation EWS-3000 Wit
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor digitale weerobservatie met radiografische klokDraadloze DCF-klok met automatische tijdaanpassing aan de meest nauwkeurige klok ter wereldDisplayweergave voor temperatuur aan de buitenvoelerDe tijdzone kan handmatig worden ingesteld wanneer de DCF-tijd afwijkt van de tijdszoneInstellen van de w..
35,23€
Excl. BTW:35,23€
Merk: Hama
Voor digitale weerobservatie met radiografische klokDraadloze DCF-klok met automatische tijdaanpassing aan de meest nauwkeurige klok ter wereldDisplayweergave voor temperatuur en luchtvochtigheid aan de buitenvoelerInstelbare temperatuur (max. en min. waarde) zet het alarm in werking voor het op tij..
50,88€
Excl. BTW:50,88€
Merk: Hama
Vierdelige set, bestaande uit basisstation en drie draadloze buitensensoren, voor weergave van tijd, dag, datum, temperatuur en luchtvochtigheidBewaking van het ruimteklimaat: Temperatuur en luchtvochtigheid uit vier ruimtes worden in één overzicht weergegevenDraadloze DCF-klok met automatische tijd..
45,65€
Excl. BTW:45,65€
Hama Weerstation Rainy Met Draadloze Regenmeter
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor digitale weergave van temperatuur, tijd, datum en hoeveelheid neerslagWanneer een door u ingestelde hoeveelheid regen wordt overschreden, wordt geactiveerd het regenalarmDuidelijke weergave van de hoeveelheid regen in een histogramDraadloze DCF-klok met automatische tijdaanpassing aan de meest ..
43,60€
Excl. BTW:43,60€
Hama Weerstation Touch Zwart
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Voor digitale weergave van temperatuur, vochtigheid, tijd, datum en weersvoorspellingDraadloze DCF-klok met automatische tijdaanpassing aan de meest nauwkeurige klok ter wereldDe tijdzone kan handmatig worden ingesteld wanneer de DCF-tijd afwijkt van de tijdszoneWeergave van de weersvoorspelling met..
32,68€
Excl. BTW:32,68€
Merk: Hama
Digitale weergave van temperatuur, tijd, professionele weersvoorspelling en luchtvochtigheid evenals de kans op regen, windsnelheid en -richtingOp basis van gegevens van professionele meteorologen levert het weerstation betrouwbare, satellietgebaseerde voorspellingen voor 4 dagen voor uw regioMeteot..
65,69€
Excl. BTW:65,69€
1 - 25 van 42 (2 pagina's)