Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Diversen

Diversen
Faber Castell pennenetui Afmeting: 18,1 x 7,8 cmMateriaal: kartonKleur: satijn grijs..
0,22€
Excl. BTW:0,22€
Hama In Hoogte Verstelbaar Bureauopzetstuk 80 X 40 Cm Zwart
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Hama
Meer ergonomie en comfort op het bureau: Met het bureauopzetstuk past de positie van uw bureau zich aan u aan en niet andersom - voor flexibel en ergonomisch werken, zittend of staandTraploze hoogteverstelling: moeiteloos van 11 - 50 cm met de gasveerErgonomie met slechts één handeling: via de hende..
190,72€
Excl. BTW:190,72€
Merk: Nedis
Deze draadloze laser pointer en slideshow-bediening brengt je presentaties echt tot leven.Verbind de laser met je PC (m.b.v. de meegeleverde USB-dongle) en je kunt rondlopen tijdens je presentatie in plaats van gedwongen dichtbij je PC te blijven. Dit onmisbare presentatiehulpmiddel geeft je de vrij..
19,98€
Excl. BTW:19,98€
Westcott AC-E10580 Burobakje Incl. Accessoires
Voorradig 3 - 5 werkdagen
Merk: Westcott
Deze 4 in 1 multifunctionele box van Westcott is ideaal voor gebruik op kantoor of thuis. De herbruikbare doos bevat 4 compartimenten met verschillende buro accessoires. Of het nu gaat om spelden, punaises, paperclips of elastiekjes, de kleine helpers organiseren uw dagelijkse kantoorleven perfect e..
4,21€
Excl. BTW:4,21€
1 - 4 van 4 (1 pagina's)