Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Garages

Garages
Merk: Abrick
Abrick garage met 3 voertuigen en een figuurtje. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden...
19,05€
Excl. BTW:19,05€
Dantoy Bio Garage + 3 Voertuigen
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Dantoy
Dantoy Bio garageOntdek de duurzame en boeiende wereld van het Deense merk Dantoy, bekroond met het Swan-label en vervaardigd uit 90% suikerriet. Deze set, ontworpen in zachte bio-kleuren, biedt niet alleen plezier voor kinderen vanaf 12 maanden, maar belichaamt ook milieubewust spelen.Gemaakt van 9..
24,86€
Excl. BTW:24,86€
Merk: Dolu
Deze Dolu Garage 3 Etages biedt vele speelmogelijkheden. De kleurrijke garage beschikt over een lift, helling, wasstraat en tankstation. Wordt geleverd inclusief 2 auto’s en leuke accessoires. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar...
31,52€
Excl. BTW:31,52€
Merk: Dolu
Parkeer je auto's in deze gave garage van Dolu Toy Factory met maar liefst vier etages! Zet je auto in de lift, takel hem op en laat hem eruit op de etage waar hij gaat staan. Als je auto weer naar beneden gaat, kun je hem van de gele baan af laten sjezen! Eenmaal beneden kan de auto ook nog even do..
36,68€
Excl. BTW:36,68€
Hot Wheels City Ultieme Garage Speelset + 2 Auto's
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Mattel
Hot Wheels City ultieme garage speelsetRace, stunt en ga de strijd aan met de draak in de Hot Wheels City Ultieme Garage met meerdere niveausHet onderste niveau heeft coole details zoals beweegbare brandstofslangen, een wasstraat met een schuimroller, wissels en aansluitingen om de set aan andere Ho..
137,64€
Excl. BTW:137,64€
Matchbox Bouwplaats en Garage Speelset + Licht en Geluid
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Matchbox
Matchbox bouwplaats en garage speelset (hoogte: 51 cm)metaccessoires en licht- en geluidseffecten. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar...
66,88€
Excl. BTW:66,88€
Merk: Theo Klein
Theo Klein Mercedes-Benz garage met auto met licht- en geluidseffecten en helikopter. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar...
15,01€
Excl. BTW:15,01€
Merk: Pintoy
Prachtige houten garage met lift, tevens zijn de verdiepingen bereikbaar per op- en afrit. Meegeleverd worden 3 autootjes. Op de begane grond staan 3 benzinepompjes.Afmeting LxBxH 52 x 31 x 42 cm...
29,30€
Excl. BTW:29,30€
Theo Klein Bosch Service Garage met 5 Etages en 2 Auto's
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Theo Klein
Theo Klein Bosch Service garage met 5 etages en 2 auto's..
39,20€
Excl. BTW:39,20€
VTech Toet Toet Garage met Takelwagen
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: VTech
VTech Toet Toet garagePlaats Ryan Raceauto of andere Toet Toet Auto's (apart verkrijgbaar) op de reparatielift om het voertuig een onderhoudsbeurt te geven. De verschillende beweegbare onderdelen, zoals de benzinepomp, wasstraat, slagboom en nog vele andere elementen dragen bij de aan de ontwikkelin..
60,46€
Excl. BTW:60,46€
Merk: Wader
De garage van Wader is ideaal om al je speelgoedautootjes in kwijt te kunnen: met de verdieping is er meer dan voldoende plaats. Parkeer je wagen waar je wil, of breng hem met de lift naar boven. Boven aangekomen kan je zo weer naar beneden rijden de weg op! Inclusief 1 speelgoedauto. Let op deze ga..
8,32€
Excl. BTW:8,32€
Wader Garage No. 1 Speelset
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Wader
Wader Garage No. 1 speelsetIs je kind helemaal weg van alles dat rijdt? Met deze speelgoedgarage van Wader beleeft je kind uren speelplezier. De parkeergarage is van uitstekende kwaliteit, heeft drie verdiepingen, een autoweg met verkeersborden en een tankstation. De parkeergarage heeft een echte au..
53,27€
Excl. BTW:53,27€
Merk: Wader
Wader parkeergarageKleurrijke parkeergarage van Wader. Parkeren is mogelijk op 3 verschillende niveaus. In de garage zijn vele extra’s te vinden zoals een tankstation, lift, wasstraat en garage. De parkeergarage is van uitstekende kwaliteit en gemaakt van stevige materialen inclusief auto’s. Voor de..
25,87€
Excl. BTW:25,87€
Wader Parkeergarage met 4 Etages 84.5x61x84.5 cm
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Wader
Wader parkeergarageDeze luxe parkeergarage heeft maar liefst vier verdiepingen. De wasstraat, autoweg met verkeersborden, autolift en het tankstation zorgen voor extra plezier en vreugde. Scheur door de bochten, neem de autolift , passeer de wasstraat en vergeet onderweg niet nog een keer te tanken...
47,12€
Excl. BTW:47,12€
1 - 14 van 14 (1 pagina's)