Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Actie Camera's

Actie Camera's
Merk: Nedis
Leg alle actie vast vanuit een uniek perspectief!Onze Nedis® action cam is een echte lichtgewicht, dus je kunt hem met de meegeleverde mounts bijna overal aan vastmaken zonder dat je voelt dat je de camera bij hebt. Dat wil zeggen: totdat je de beelden in haarscherpe Full HD-beeldkwaliteit terugkijk..
44,49€
Excl. BTW:44,49€
Merk: Nedis
Deze actiecamera met twee schermen legt video vast in haarscherpe 4K met een resolutie van 30 fps waarmee u buitenactiviteiten en actiemomenten in detail en foto's in resolutie tot 16 MP op een microSD-kaart kunt vastleggen (niet inbegrepen). Het ontwerp met twee schermen heeft een extra 1,3"-kleure..
86,13€
Excl. BTW:86,13€
Merk: Nedis
Leg dat ene speciale moment tot in de kleinste details vast op camera. Een video van een kudde herten die door het bos rennen of een fragment van die ene nieuwsgierige beer of wolf.Uiteraard heb je daarbij wat hulp van moeder natuur nodig plus een beetje geluk, maar als het moment zich voordoet, is ..
96,63€
Excl. BTW:96,63€
Salora ACP1250 Action Cam 4K Zwart
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Salora
De ACP1250 action cam filmt beelden in haarscherpe 4K resolutie, hiermee leg je buitenactiviteiten en actiemomenten gedetailleerd vast. Deze action cam maakt geen gebruik van een onderwater behuizing hierdoor is deze flexibel inzetbaar. De action cam is tot 10 meter waterdicht. Dankzij het dualscree..
195,74€
Excl. BTW:195,74€
1 - 4 van 4 (1 pagina's)