Menu
Your Cart
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Strijk Accessoires

Strijk Accessoires
AEG Ontkalker voor Strijkijzers
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: AEG
Aeg Ontkalker voor StrijkijzersDeze AEG ontkalker verlengt de levensduur van je strijkijzerMakkelijk te gebruiken als het strijkijzer koud is: 1. Maak het waterreservoir leeg, 2. Voeg de volledige inhoud van de ontkalker toe, 3. Vul het water bij, 4. Voer het ontkalkproces uit volgens de gebruiksaan..
12,73€
Excl. BTW:12,73€
Brabantia Universele Strijkplank Onderlaag 135x49 cm Wit Brabantia Universele Strijkplank Onderlaag 135x49 cm Wit
Voorradig 1 - 2 werkdagen
Merk: Brabantia
Brabantia Universele Strijkplank OnderlaagExtra veerkrachtige onderlaag voor sneller en beter strijkresultaatAbsorberend - ideaal voor strijken met stoomGeschikt voor alle Brabantia strijkplanken - max. 135 x 49 cm2 jaar garantie..
11,31€
Excl. BTW:11,31€
Merk: Braun
Braun Antikalkfilter Brsf001Anti-kalk filterGemakkelijk cartridges vervangen: dankzij de extra grote opening van de watertank kan het anti-kalkfilter gemakkelijk worden vervangenSlimme herinnering om het anti-kalkfilter te vervangenDuurzaam: u profiteert van een 5x langere levensduur van het strijki..
8,68€
Excl. BTW:8,68€
Merk: HG
HG strijkboutreinigerHG strijkboutreiniger verwijdert eenvoudig hardnekkige zwarte strijkresten van de strijkboutHet tijdig reinigen van het strijkijzer is belangrijk, want deze hardnekkige vervuiling zorgt ervoor dat de strijkbout niet meer lekker glijdt en gaat afgeven op het strijkgoedInhoud: 19 ..
5,01€
Excl. BTW:5,01€
Merk: HG
HG Strijkspray 500mlHG strijkspray zorgt ervoor dat zelfs de meest kreukelige textielsoorten, zoals katoen, zijde, linnen en viscose gladder gestreken worden dan ooit tevoren. Het product heeft een frisse geur en maakt het mogelijk om op een lagere temperatuur te strijken, waardoor het textiel lange..
2,19€
Excl. BTW:2,19€
Laurastar 3027800898 Aqua Waterfilters
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Laurastar
De navulling van de LAURASTAR waterfilter gaat lang mee, net als de topprestaties van uw strijkijzer.Geschikt voor volgende accessoires: AQUA / AQUA S-LINE / AQUA G-LINE...
47,71€
Excl. BTW:47,71€
Laurastar Antikalk-patronen 3x Laurastar Antikalk-patronen 3x
Voorradig 2 - 3 werkdagen
Merk: Laurastar
Laurastar Antikalk-patronen 3xHet speciaal door Zwitserse ingenieurs van Laurastar ontwikkelde anti-kalkpatroon filtert leidingwater voordat het wordt gebruikt om mee te strijkenHet verwijdert kalk uit het water, zodat het strijkijzer langer meegaat en verwijdert zout uit het water voor een betere s..
45,06€
Excl. BTW:45,06€
Merk: Leifheit
Weet je wat strijken echt gemakkelijker maakt? Een goede onderlegger! De Leifheit strijkplank-onderlaag van 5 mm dik molton is lekker dik, zacht en veerkrachtig. Je merkt duidelijk dat je strijkijzer veel gemakkelijker over de was glijdt. En geen lelijke druk- of glimplekken op de was! Zelf op maat ..
7,99€
Excl. BTW:7,99€